Жени, които търсят жени

Популярни в България

1 040 потребители са онлайн
 • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
 • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
Мартин
онлайн
Ния
онлайн
Росен
онлайн
14 550 потребители са онлайн
 • Най- популярен в България
 • Предлага чат, флирт, секс, любов
 • Подходящ за всеки
Петър
онлайн
Наталия
онлайн
Георги
онлайн
605 200 потребители са онлайн
 • Fuckbook е социална мрежа предназначена за секс
 • За необвързани
 • Потребители на всякаква възраст
Димо
онлайн
Мария
онлайн
Лъчезар
онлайн
448 240 потребители са онлайн
 • Loveeto е сайт за запознанства
 • Основно за необвързани
 • Най-вече млади потребители
Миглен
онлайн
Цвети
онлайн
Тихомир
онлайн
670 320 потребители са онлайн
 • безплатна регистрация
 • популярен уебсайт
 • лесен за използване
Росен
онлайн
Ксения
онлайн
Стоимен
онлайн
448 240 потребители са онлайн
 • Loveeto е сайт за запознанства
 • Основно за необвързани
 • Най-вече млади потребители
Миглен
онлайн
Цвети
онлайн
Тихомир
онлайн
23 600 потребители са онлайн
 • Fuckrpedia е перфектният сайт ако търсите секс
 • За необвързани
 • Срещат се потребители на всякакви възраст
Георги
онлайн
Надя
онлайн
Миглен
онлайн
3 822 720 потребители са онлайн
 • Twoo е мястото за срещи
 • За необвързани, но не само
 • Потребители на всякаква възраст
Едвин
онлайн
Ясена
онлайн
Стоимен
онлайн

Вие сте дама и търсите отношения с човек от същия пол? Следващите редове са за вас!?

Обмисляли ли сте някога използването на онлайн платформите за запознанства? Знаете ли, че все повече хора в Европа и по цял свят се идентифицират като ЛГБТ и стриктната хетеро норма на отношенията постепенно дава назад? Ако и вие сте част от тази пъстра общност, ви предлагаме да се отправите на приключение в света на онлайн срещите- сигурен, приятен и модерен начин да дадете още един тласък на личния си живот, защото знаем колко е важно това. Наясно сме, че опцията може да ви се струва притеснителна и да е истинско предизвикателство за някои дами, които може би не са напълно наясно със себе си или просто искат да експериментират, но имат известни резерви.

В следващите редове ще се опитаме да ви окуражим, да ви разясним ползите и „подводните камъни“ на онлайн срещите и да ви дадем някои полезни съвети в морето от дами, които търсят същото, което и вие. Знаем, че за много от вас това е нещо ново, но ви предлагаме да затегнете коланите и с усмивка да започнете едно интересно пътуване към изследване на своята сексуалност и невероятни моменти с много жени, които също като вас използват онлайн пространството.

Забавлявайте се свободно онлайн?

Ние знаем, че най-широко разпространено е схващането, че мъжете ловуват, а жените са един вид „наградата“ или „плячката“. Но също знаем, че много жени търсят особен вид интимност и са неистово привлечени от невероятни дами. Скрупулите тук обаче често ги възпират да постъпят по най-добрия начин в това отношение. Не се стеснявайте да направите първата крачка! В онлайн платформите задавате и от кой пол се интересувате, съответно и вашият профил ще се показва на хора, които се интересуват именно от същия пол като вас. Така ще избегнете риска от неловки ситуации и обърквания. Заложете на искреност, добри комуникационни умения и малко повече увереност.

Особено подходящо е да започнете вашата „игра“ в онлайн среда ако все още не сте опитвали на живо или опитите ви не са ви донесли приятни емоции. По този начин ще придобиете един добър „тренинг“ и не след дълго ще се уверите, че и в реалния живот нещата в личния ви живот се случват доста по-лесно. Забавлявайте се искрено и се насладете на чара на множество дами, които нямат търпение да го споделят с вас.

Заложете на сигурността

Предполагам знаете, че интернет пространството изобилства не само от готини хора, но и от някои недоброжелатели. Затова ние окуражаваме ползването на мрежата с повишено внимание, както и някои основни стъпки за предотвратяване на нежелани последствия. На първо място- вие сами задайте границите на личното си пространство, доколко сте готови да разкриете личността си още от самия си профил в мрежата, доколко сте склонни да покажете себе си и в каква светлина. Съответно проявявайте уважение и зачитане и към чуждите лимити и правила, всеки човек има различни предпочитания. Не бъдете прекалено настоятелни в чатовете, в никакъв случай груби. Изисквайте същото и към себе си. При среща с профил, който демонстрира нежелано поведение, свързвайте се с екипа на съответната платформа за запознанства, като можете по този начин освен да го блокирате, да спомогнете съответния потребител да бъде „изгонен“ от сайта, като така ще направите престоя и на много други хора по-сигурен и по-приятен.

Това са общности, които стават наистина приятни именно с активното поведение на потребителите и нежеланието им да допуснат агресия, хомофобия или друго нежелано поведение в онлайн пространството. Затова съветваме да сте с нагласата за наистина приятно прекарване и готини срещи, но с повишено внимание. Тук ще си позволим да дадем няколко интересни съвета за общуването специално между две хомосексуални дами (или просто експериментаторки), от които може да извлечете полза и да дадат тласък на вашата увереност, което е билетът за пълноценни преживявания. Притеснявате се какво да кажете, как да се държите и как да заговорите жена онлайн? С нашите кратки съвети нещата ще се избистрят много бързо.

 1. Бъдете себе си

  Сигурни сме, че желанието ви е да срещнете дама, която наистина ще хареса вас заради самите вас, а не поради някакъв изграден имидж, който не отговаря на действителността. Ключовото тук е вие самите да имате любов към себе си и да приемате своите положителни черти, както и недостатъци. Макар да става въпрос за онлайн общуване, тези неща си личат дори през екрана, повярвайте ни. Искреността е изключително ценна. Не се притеснявайте да демонстрирате себе си свободно, естествено в границите на зачитане на чуждата свобода и добрия тон. Но запомнете- ако не можете да приемате себе си, трудно ще бъдете приети добре и от друг.
 2. Очаквания и приоритети

  Твърде много хора, включително дами, започват своя опит в онлайн средите за запознанства с прекалено високи очаквания- едва ли не че след ден или два желанията и мечтите им ще се превърнат в реалност. За съжаление светът не работи точно така. Човек най-често трябва да се „опари“ няколко пъти- разбирайте да попадне на хора, с които не си пасва, за да открие това, което търси. Не бъдете и прекалено надменни или притеснителни- всички в тези мрежи са там, за да общуват, затова не се колебайте да заговаряте, няма какво да изгубите, а срамът само може да ви попречи. Не губете и времето си в излишно спорене и конфликти с останалите потребители- ако видите че нещата не вървят, тактично се оттеглете.
 3. Добрият слушател

  Дамите много добре знаят какво огромно удоволствие е да срещнат човек, който умее да слуша и да вниква в общуването. Именно затова си позволете и вие да проявявате същото. Не се колебайте да задавате въпроси (в тактични граници) и с интерес да изслушвате събеседника си. Разбира се, хубаво е процесът да бъде реципрочен, но винаги едната страна трябва да го започне. Дайте си време да се опознаете, наслаждавайте се на минутите прекарани в чат и в разговори, а ако нещата забуксуват, изгубите интерес една към друга или просто нямате теми за разговор- имате възможност за общуване с още хиляди профили, така че не унивайте. Опитайте се да оцените пъстротата на човешките души и извлечете по нещо полезно от всяко свое онлайн общуване.
 4. Забавлявайте се

  Никога не забравяйте каква е главната цел на вашето онлайн пътешествие- приятното прекарване и готините моменти. Не измествайте фокуса си от това и положителната си нагласа за целта. Позволете си да флиртувате смело с другите дами, когато виждате че това се възприема добре (отново напомняме, уважавайте чуждите граници и бъдете тактични, опитът ще ви научи да познавате границата). Залагайте на общуването в позитивните му аспекти- обсъдете комедията, която гледахте онзи ден, направете комплимент за прическата или за очите, споделете своите сексуални фантазии. Не акцентирайте на прекалено сериозните теми, или поне ги редувайте с носещите приятна емоция такива.
 5. Не се страхувайте от грешки

  Нормално е да имате притеснения в каква светлина ще се покажете пред другите жени и какво впечатление ще оставите у тях. Сигурни сме, че и на живо нещата не са по-лесни. Но точно тук трябва да си дадете сметка за предимството на мрежата- тук няма неловки моменти очи в очи, а средата може да бъде използвана като супер полезно поле за развитие и натрупване на опит. Отпуснете се и си позволете да правите грешки. Точно това е начинът човек да върви напред и да се учи, чрез опита си. Прекалили сте с флирта и онази прекрасна дама вече не ви отговаря? Ами добре, следващият път няма да избързвате толкова. Секси блондинката от снощи изобщо не харесва комедията, която ви е впечатлила? Още по-добре, не може всички да сме еднакви, и вие напълно го осъзнавате. Приемете себе си и си дайте шанса да израснете в онлайн общуването постепенно, като след време може би ще си дадете сметка, че сте се превърнали в човек, когото харесвате още повече.
 6. Светът е малък

  Светът наистина е малък и особено ако живеете в по-малко населено място, има огромна вероятност да се познавате с повечето лица от ЛГБТ обществото. Затова не се колебайте да задавате и по-далечни разстояния на филтъра на профила си и да се запознавате и с хора, живеещи малко по-далеч. Общуването може да ви обогати още повече, а ако върви добре, ще можете и да посетите ново място, не е ли така? Все пак избягвайте сериозните онлайн връзки от далечни разстояния без реални срещи. Не робувайте на стереотипи и не се замисляйте прекалено много какво би станало, ако някой ваш познат ви открие в мрежата, а вие не желаете това. В края на краищата, ако това се случи, вероятно и самият той е там със същата цел. Затова не премисляйте нещата толкова изкъсо и си дайте свободата да се радвате на времето си онлайн и да трупате интересни преживявания.
 7. ЛГБТ типове и идентичност

  Вероятно знаете, че има наистина много предпочитания и типове дами, които си падат по определена категория хомосексуални отношения. Някои обичат да бъдат в мъжка роля и изпитват удовлетворение от отношения тип хетеро двойка, като те самите са в ролята на мъжа. Други имат нужда от чувствени отношения или просто забавления, изпълнени с много интимност и нежност. Съществуват и много дами, чиито предпочитания силно варират според житейския период или дори настроението. Хубаво е да си дадете ясна сметка за вашите актуални предпочитания и да сте наясно, че другите потребители често може да имат различни такива от вас. Отнасяйте се толерантно и не се обиждайте, ако някоя дама открито ви каже, че не сте неин тип.
 8. Как по-лесно да си паснем

  Предвид че вече споменахме колко различни типове отношения между две дами може да има, може би ще си зададете въпроса как по-лесно да поставите „филтър“ за отсяване на подходящите за вас хора. Тук от особена помощ може да бъде правилното и подробно попълване на описанието на вашия профил в съответната социална мрежа за запознанства. Задайте хобито си, ръста си, любимия си спорт и/или книга, може да опишете и любимата си дестинация или храна. Заложете и на актуални снимки, най-добре в цял ръст, които да дадат ясна представа на събеседника ви за телосложението и ръста ви, както и за стила ви на обличане. Именно така ще избегнете неловкото попадане на профили, които са изградили грешна представа за вас у тях. Ако попаднете на профил с малко снимки и малко информация, а разговорът върви добре, съгласете се колко неудобно би било да си „просите“ допълнителна информация като още снимки и т.н., за да изградите ясна представа. Не допускайте вие да го правите.
 9. Без емоционален багаж

  Жените са емоционални същества и могат да споделят много хубави моменти при разкриване една на друга, но когато става въпрос не само за приятелство, но и за интимни отношения от някакъв вид, съветваме да оставяте тежкия емоционален багаж в миналото. Никоя дама не би желала да бъде спасителен пояс или временно решение след ваша предишна турбулентна връзка или пък използвана за неангажиращо еднократно забавление, докато самата тя се отнася към вас с влагане на чувства. Не си позволявайте да заблуждавате, както и да натоварвате излишно събеседника си и потенциалните си любовници. Ако ще се отдавате на своето привличане към същия пол, бъдете напълно готови за това и се очистете максимално от минали травми и лоши преживявания, за да може да разчистите пътя за по-хубави моменти.
 10. Срещите

  Преди всичко, знайте, че вероятно ще стигнете до доста срещи на живо преди да попаднете на точния човек за вас (зависи все пак какво търсите). Ключовото е да не увесвате нос и да си дадете време, както и да не губите положителната си нагласа. Не инвестирайте прекалено много емоционална страст още от първата среща, тъй като вероятно ще имате доста първи срещи и можете да се почувствате емоционално изцедени ако подхождате така всеки път. Заложете на смеха и доброто настроение, а ако има нещо да става, то ще се случи от само себе си. Това не означава да не провеждате сериозни разговори, но това не бива да бъде акцентът. И не на последно място- излизайте на срещи само с хора, на които имате достатъчно доверие и в чиято самоличност не се съмнявате.

В заключение бихме желали да напомним, че всяка жена е специална по своему и именно взаимното оценяне на уникалните качества една на друга прави общуването истинско удоволствие, независимо под каква форма се случва. Нека общуването ви бъде истинско, човешко, автентично, а страстта ще последва неизменно.

30% мъже / 70% жени
1.
RichMeetBeautiful
RichMeetBeautiful
 • запознанства за богати
 • популярен уебсайт
 • международни запознанства
21+
предпочитана възраст
150 000+
необвързани
40% жени / 60% мъже
2.
VictoriaMilan
VictoriaMilan
 • запознанства за женени
 • популярен уебсайт
 • международни запознанства
23+
предпочитана възраст
6 000 000+
необвързани
40% мъже / 60% жени
3.
Mamba
Mamba
 • флирт запознанства
 • популярен уебсайт
 • международни запознанства
21+
предпочитана възраст
40 000 000+
необвързани
Полезна ли ви беше страницата?
Харесва ли ви сайтът ни?
2 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg