Vzemime

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Vzemime Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
5,1/10
23 749+ / 25+
Vzemime

Достъпност и функционалност: 5/10

Безопасност: 5/10

Структура на профила: 5,3/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,5/10

Обслужване на клиенти: 4,8/10

Цена: 5,3/10

Vzemime Мнения, рецензии и отзиви

Вземи ме?

Закачливото име на сайта определено ви провокира да се усмихнете широко. Освен усмивка обаче провокира и определени очаквания – които са оправдани само донякъде. Да, сайтът е насочен по-скоро към хора, търсещи неангажиращи връзки. Трудно обаче може да се каже, че изпълнява основната си задача блестящо, тъй като сайтът не е най-популярният в българското интернет пространство. Какво точно може да вземете от „Vzemime” ще разберете скоро.

Регистрация в 3 стъпки

Да започнем от регистрацията – тя е в три стъпки, като първите две са задължителни, за да продължите, а третата е по избор. Първата стъпка включва попълване на основната информация за вас – години, имена, страна, града и пол, а също и, разбира се, потребителско име и имейл. Следващата стъпка е малко по-разгърната, като в нея трябва да отбележите особености на своето тяло, колко пари печелите, имате ли деца и прочие. Третата, незадължителната стъпка е добавянето на снимки в профила ви.

Регистрирате се и започвате

След като направите своята регистрация, пред вас вече са всички възможности на сайта – изпращане на съобщения, разглеждане на профили, достъп до функциите, общия чат, форума, контактите. Всичко това идва безплатно – сайтът не предлага платена версия, затова може да се гмурнете в него, без да инвестирате нищо.

Монотонен, но лесен интерфейс

Бутоните и менютата на Vzemime са едни от най-невпечатляващите, които някого ще видите не само в сайтовете за запознанства, но и изобщо. Това може да се разгледа и като плюс, и като минус.

Ако не обичате строгостта и мразите кича, то интерфейсът може и да очарова вкуса ви. Текстът е в общи линии един и същ навсякъде, а споменатите бутони и менюта са в постоянната гама от светлосиньо и бяло.

Ниска степен на сигурност

Тъй като сайтът е безплатен, трудно може да очакваме от него да бъде пример за безопасност и сигурност във виртуално отношение. Когато гледате определен профил, не може да сте напълно убедени, че той е истински, а атмосферата на сайта създава усещането, че истината е по-скоро точно обратната.

И от двата пола

Vzemime е използван относително активно и от мъже, и от жени, които са основно на средна възраст. На сайта не съществува доминираща група от хора, която да е населила всичките му функции, което е положителна новина, ако търсите разнообразие в запознанствата си. Това не бива да се бърка с половото съотношение на сайта обаче, тъй като определено преобладават мъжете./p>

Интересни функции

За безплатен сайт Vzemime се държи достойно на фронта с функциите. Платформата предлага няколко интересни функции, в които може да видите реално активност и интерес от страна на потребителите. Именно функциите в повечето случаи ще са онова, което ще ви задържи на сайта. Но за тях малко по-късно.

Vzemime Функции

Общ чат

Общият чат е място, където всички потребители си пишат в една обща чат-зала. Чатът е напълно достъпен за всеки потребител и е относително активно място за онлайн общуване.

Истории

Тази функция е едно от попаденията на сайта, тъй като тук може да откриете действително интересни истории, които да предизвикат дискусии между потребителите. Тук може да откриете наистина интригуващи мнения на хора, които изказват честно и аргументирано мнението си.

Топ класация

Топ класацията е класическата функция, където са подредени профилите на потребителите с най-високи оценки от гласуване за профила им.

Жени/мъже от…

С тази функция може да търсите жени или мъже само от вашия град или от града, който ви интересува.

Съобщения

Всички потребители могат да пращат съобщения, към които могат да прилагат снимките, като съобщенията са напълно безплатни.

Рожденици

Отново една класическа функция – списък с всички рожденици за датата, на която сърфирате.

Vzemime Плюсове и Минуси

Плюсове

напълно безплатен
интересни функции
може да прочетете наистина интригуващи истории
лек за възприемане интерфейс
лесен за използване

Минуси

прекалено малка активност
голям брой неактивни профили
голям брой фалшиви профили
липсата на платен абонамент всъщност сваля много от качеството на сайта
прекалено дълга регистрация, която дава надежди за нещо интересно, но по-късно ги отнема

Vzemime за потребителите

Плюсове

сайтът е напълно безплатен и нищо не губите, за да ги изпробвате
дори ако не намерите любовта на живота си или не се запознаете с някого, можете да останете очаровани от историите в сайта, дори да оставите своята

И накрая – моето мнение за Vzemime

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Сайтът не можа да ме впечатли с изпълнението на задачата си. По-скоро прилича на поредния безплатен уебсайт, където хората се регистрират „за спорта“ и изоставят профилите си след един ден. Към цялостното недобро впечатление допринесе атмосферата на монотонните менюта, които като че ли са от началото на века. Не мога да скрия, че се забавлявах с форума на сайта, но това далеч не можа да спаси оценката ми за него.

Vzemime Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Кристин, 30 години

Тук всъщност намерих любовта на живота си. Хора има всякакви, всякакви мъже, и на мен ми провървя. Запознах се с успешен и интелигентен човек, който се интересуваше от мен искрено!

ДА 5 НЕ 0
Александра, 35 години

Ще ми се автоматично да можех да блокирам всички мъже, които ми пращат неприлични снимки! Сайтът е пълен с такива, а повечето се крият в профили не жени. Не си струва, не може да срещнеш нормален човек в такъв сайт, всички са тук само с една цел и знаем каква е тя.

ДА 4 НЕ 6
Мартин, 42 години

Имаше много жени в сайта, които ме впечатлиха, но тази, която ми отговори, се оказа и правилната за мен. Пълно е със свестни самотни жени, а и мъже. Сайтчето ми помогна!

ДА 8 НЕ 3
Мария, 28 години

Vzemime е малък сайт, но има много достойни мъже. Има и много недостойни, разбира се, но според мен те са малцинство. Запознах се с един от свестните, като си разменяхме мнения чрез Историите, оказахме се интересни събеседници един за друг, а това е много важно за една връзка.

ДА 12 НЕ 5

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg