Aha.bg

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Aha.bg Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
5,2/10
32 000 000+ / 18+
Aha.bg

Достъпност и функционалност: 5/10

Безопасност: 5,3/10

Структура на профила: 5/10

Потенциал за намиране на партньор: 5/10

Обслужване на клиенти: 5,5/10

Цена: 5,3/10

Aha.bg Мнения, рецензии и отзиви

Аха! Такъв сайт съществува

Българският „Aha.bg” всъщност е част от корпорацията Mamba, която предлага мобилни приложения за запознанства. Трябва да се отбележи, че по-голямата част от потребителите на сайта са руски граждани, но Aha.bg е достатъчно популярен и сред българските потребители.

Интригуваща страница за регистрация

Още първата страница за аха.бг оставя у нас две противоположни впечатления. Хубавото е, че разработилите сайта са си свършили добре работата с дизайна на страницата – посрещнати сте от колаж със снимки на потребители на сайта, а като минете с курсора си върху някоя от снимките, тя мигновено се сменя с друга, което превръща аха.бг регистрацията в най-малко не и скучно занимание. Излишно да уточняваме, че това са снимките на най- популярните потребители на сайта.

Постен превод на български

Лошото впечатление в случая е преводът на бутоните и менютата. Изглежда, че при превода е ползван Google преводач или друг подобен, а работата е направена доста набързо. Да, този аспект няма да има конкретен негативен ефект върху преживяването ви в сайта, но определено се забелязва и прави недобро впечатление.

Огромен брой профили

И по-конкретно – 32 милиона по официалните данни от самия сайт. Естествено, тук става дума за всички потребители на мобилните приложения, в които влизат и профилите в Aha.bg mobile. Между другото, Aha.bg mobile приложението е достъпно за Android в Google Play, а приложенията на Mamba могат да се изтеглят и за iOS. Освен това при регистрацията сайтът твърди, че в момента на линия са около 65 хиляди души, което потвърждава ранга на сайта – наистина международен сайт за запознанства.

Бърза и безболезнена регистрация

Аха.бг напълно ви спестява каквото и да било персонализиране на профила ви, с изключение на име, град и възраст. Естествено, и имейл, който ще използвате за влизане на платформата. След като се регистрирате, ще ви се наложи да потвърдите профила си, а това става по няколко начина: свързване с профил със социална мрежа, телефонен номер, Viber. След това потвърждаване можете да пристъпите към същинската част.

Фон, реклами и няколко бутона

Хубавото на Аха.бг е, че отпред се подреждат най-важните менюта – търсене, функциите „Среща“ и „Излъчване“ (за които ще стане дума по-късно) и няколко други менюта, свързани със списъка ви на приятели, блогове (в сайта всеки потребител може да споделя нещо като блог) и настройките на профила ви. Сред интересните попадения също се нарежда отличителният фон, който може да поставите вместо фабричния бял. По-скоро лошо впечатление правят рекламите вляво от основните менюта, които заемат доста голяма част от екрана.

Активен сайт за запознанства

Аха.бг, както и Aha.bg mobile, като цяло изглеждат активни, използват се от потребителите редовно, като свидетелство за това са не само цифрите, които споменахме по-горе, но и елементарната проверка на профилите, която всеки може да направи сам. Убеждаваме се, че доста хора са или онлайн, или са били онлайн неотдавна/през седмицата, а освен това върху снимките на потребителите се срещат коментари. Това също говорите добре за популярността на сайта и активността на хората в него.

Aha.bg Функции

Срещи

Ако ползвате и други сайтове за запознанства, тази функция ще ви е позната – пред вас една по една ще се показват снимки на потребителите, за които ще може да гласувате. Както стана дума, основната идея тук е да срещнете любовта благодарение на една снимка.

Излъчване

Всеки един потребител може да води онлайн транслация на живо, като в нея може да прави каквото пожелае: от това да пече месо сред природата, до това да кара кола и да отговаря на въпросите на своите „фенове“. И да, всеки може да се присъедини и да пише въпроси на живо.

Персонализиране на профила

Една от по-богатите системи за персонализиране на профила – може да направите така, че профилът ви е да е неоткриваем, да търсите инкогнито, да добавите свои интереси, да разкажете за себе си, да бъдете известяване за нови профили, да получавате известия за нови и дали тези известия да издават сигнал.

Албуми

Сайтът ви предлага опцията да разпределите снимките си по различни албуми на тематична основа, например.

Кого познавате тук

Ако знаете имейлите на свои приятели, може чрез тях да ги откриете в сайта, ако те съответно са регистрирани вече.

Дневници

Всеки потребител може да пише на вълнуваща го тема в сайта и да сподели написаното с всички останали. Има система за тагване на статията ви, за да стане тя по-видима.

VIP Статус и Монети

В Аха.бг може да си закупите два типа допълнителни услугу: VIP Статус и Монети. Първата услуга предстаовя достъп до определен набор от бонус, а втората може да се използва като валута в сайта, с която да заплащате еднократни екстри.

Aha.bg Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

изпращане на съобщения
харесване на снимки
качване на снимки
добавяне в любими

7 дни VIP статус

5 лв

изпращане на съобщения
гласуване за профили
добавяне на емотикони в съобщенията ви
при гласуване може да прелиствате обратно
може да видите кой ви е добавил в „любими”

30 дни VIP статус

8 лв

всички изброени по-горе функции

90 дни VIP статус

8 лв (за месец)

всички изброени по-горе функции

Aha.bg Плюсове и Минуси

Плюсове

Популярен сайт за запознанства
международни запознанства
наличие на мобилно приложение
бързо създаване на акаунт
интересни бонуси за VIP акаунт

Минуси

натрапчиви реклами
необяснимо блокирани профили
популярността на сайта е ниска в някои региони
несполучлив превод на български

Aha.bg за потребителите

Плюсове

наличието на мобилно приложение за българските сайтове за запознанства е по-скоро изкключение, така че Aha.bg е една стъпка напред
сайтът предлога голяма палитра от интересни функции, които ще ви помогнат в запознанствата
огромната потребителска база е един от най-големите предимства на Aha.bg

И накрая – моето мнение за Aha.bg

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Според мен Аха.бг спокойно може да функционира като един от най-добрите сайтове за запознанства в България, основно благодарение на популярността си. Не бях особено впечатлен от оформлението на сайта, дори бих казал, че то е един от основните фактори, поради които той отстъпва на конкуренцията. И все пак, практически сайтът може да е полезен за много от вас, които търсите любовта, така, както е бил полезен на много други хора.

Aha.bg Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Ангелина, 27 години

За сайта мога да кажа само хубави неща, лесно се използва приложението aha.bg mobile и е забавно! Ако някой се чувства отчаян, да пробва Аха-то. Аз успях да създам сериозни отношения благодарение на него.

ДА 3 НЕ 1
Румяна, 26 години

Малко ми идват в повече сайтовете, които са най-важните функции да ти искат пари. От приложението нищо не можах да разбера, толкова е бъгаво. Заливат ме със съобщения разни мъже, от които повечето са измами, не знам какво да кажа.

ДА 9 НЕ 4
Калоян, 33 години

Цъках по снимките за гласуване и ми попадна жената, която сега обичам. И при вас ще се получи, обещавам ви, просто не се страхувайте да пробвате. Това, че може само с една снимка да срещнете любовта, не е глупост. Послушайте ме!

ДА 6 НЕ 4
Петър, 35 години

Дълго се чудех дали да го пробвам това приложение. Все гледах как един приятел гласува там по едни снимки и ми казваше, че така мога да срещна любовта! Аз взех, та го послушах, и след известно натискане на екрана се стигна до един разговор и среща. За нататък стискайте палци!

ДА 9 НЕ 6

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg