Запозналник

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

zapoznalnik Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
4,8/10
66 000+ / 23+
zapoznalnik

Достъпност и функционалност: 4,5/10

Безопасност: 4,8/10

Структура на профила: 5/10

Потенциал за намиране на партньор: 5/10

Обслужване на клиенти: 4,8/10

Цена: 5/10

zapoznalnik Мнения, рецензии и отзиви

Почти напълно безплатен

Ето и един уебсайт, който предлага всички свои услуги напълно безплатно. Единственото нещо, за което може да плащате, е популяризирането на своя профил. Всичко останало – регистрация, съобщения, стикери, проверка на посещения, харесвания – е абсолютно безплатно за всички потребители. Другата хубава новина за сайта е, че той е доста популярен. Има над 66 хиляди потребители, а от тях стотици са онлайн във всеки един момент.

Бързо и леко регистриране

Регистрацията е стандартна – попълвате основните сведения за себе си, добавяте задължителна снимка и сте готови. След това трябва да потвърдите имейла си. Освен това, за да е пълноценен профилът ви, трябва да попълните още някои допълнителни подробности за себе си – телосложение, отношение към алкохол, езици и пр. Това ще накара профила ви да изпъкне сред останалите. Безплатната регистрация предполага, че сред потребителите има и фалшиви профили, но е трудно да се определи какъв точно процент са те.

Популярен уебсайт

Хубаво е да се отбележи, че Запозналник е сред по-популярните български сайтове за запознанства. 66 000 потребители е доста добра цифра за българското интернет пространство. Повечето потребители на сайта са мъже, което е очаквана тенденция за безплатен и популярен уебсайт.

Интерфейс

В интерфейса на Запозналник няма нищо гръмко и нищо кой знае колко впечатляващо. Бутоните и менютата са достатъчно удобни.

Единствена забележка може да бъде отправена към размера на менютата – те изглеждат прекалено големи и освен това са леко разпръснати. От друга страна, изпълняват функцията добре и по предназначение. Рекламите, които се появяват из сайта, могат да не се харесат на много от потребителите му.

Блог и Facebook страница

Сайтът разполага с блог, който, изглежда, някога е бил активен, но това вече не е така. Последната статия е отпреди няколко месеца, което е очаквано за българския интернет. Много малко хора четат и оставят коментари на подобни блогове. Страницата на сайта във Facebook е по-активна, което вече отговаря на тенденциите.

Безплатна ефективност

Като цяло може да се каже, че Запозналник се справя със задачата си, дори да е безплатен сайт. Това дори може да мотивира много от потребителите да се възползват максимално от неговите функции. Разбира се, това означава по-малко сигурност и по-голям шанс за сблъскване с фалшиви профили. Обърнете внимание, че още при регистрацията сайтът ви подканва само към сериозни запознанства и може да се каже, че добре се придържа към тази си идея.

Промотиране вместо VIP акаунт

Запозналник има интересна система за платен акаунт – вместо да плащате на месец за абонамент и да получавате достъп до определени услуги, може да плащате само за промотирането на вашия профил. По този начин вашият профил ще излиза преди всички останали и вашите съобщения ще са най-важни.

zapoznalnik Функции

Съобщения

Съобщенията са безплатни за всички и имате възможност да пишете на всички без ограничения.

„Разгледали ме“

Може да виждате кой е посещавал профила ви.

Харесвания

Стандартните харесвания на профили, с които правите профила на човека по-популярен.

Търсачка

С търсачката може да търсите хора, като филтрирате по възраст, град, зодия и дори име.

Промотиране за vip

С промотирането може да направите профила си наистина популярен, а освен това вашите съобщения ще изпъквате пред тези на останалите потребители.

zapoznalnik Цена за VIP акаунт

Цена за Промотиране

7 лв

вашият профил излиза преди всички останали в резултатите
бадж за промотиран профил
съобщения с предимство
профилът ви е на всички страници

zapoznalnik Плюсове и Минуси

Плюсове

напълно безплатен
достъпно промотиране
популярен сайт, има много потребители
лек и удобен за използване
бърза регистрация

Минуси

рекламите стават натрапчиви
интерфейсът може да стане натрапчив
забелязват се фалшиви акаунти
блог, от който вече няма смисъл

zapoznalnik за потребителите

Плюсове

един напълно безплатен и ефективен български сайт за запознанства
не губите нищо да пробвате, сайтът е доста активен и може да ви помогне

И накрая – моето мнение за zapoznalnik

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Мисля, че сайтът е един от по-добрите в българския интернет. Има достатъчно много потребители, за да има смисъл от регистрация в него. Немалко от тях са активни в който и да е момент, което също е голям плюс. Сайтът работи, ефективен е и е популярен. Не е сред тези с най-красиво оформен интерфейс, но всичко изброено напълно компенсира това. Единственото нещо, което ме притеснява, е достъпността му – няма филтрация на хората, които се регистрират, освен задължителната снимка.

zapoznalnik Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Николай, 26 години

Идеалният сайт, не знам защо има хора, които не го харесват. Не ти искат пари, за да пишеш на хората, пишеш на когото си поискаш. Лесен е за използване, затова ми харесва.

ДА 6 НЕ 11
Ралица, 30 години

През сайта се запознах с един мъж, който точно както и мен се беше регистрирал на шега. Видях му снимката и му писах веднага, а той ми отговори скоро. Сега сме заедно и съм щастлива! Сайтът беше дар от съдбата, без да се опитвам да звуча претенциозно!

ДА 12 НЕ 12
Евтим, 37 години

Много е лесен за ползване и приятен. Не е трудно да намериш човек, с когото да си пишеш, има много такива. Препоръчвам сайта, пробвайте, нищо не губите.

ДА 15 НЕ 13
Диана, 31 години

Пълно разочарование. Големият сайт! Уж има много хора и всички са толкова готови да си пишете – не вярвайте. Всички са онлайн за украса. Даже не са направили оформлението на сайта като хората.

ДА 31 НЕ 11

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg