Elmaz

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Elmaz Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
6,9/10
3 000 000+ / 21+
Elmaz

Достъпност и функционалност: 7,2/10

Безопасност: 7/10

Структура на профила: 7/10

Потенциал за намиране на партньор: 8,3/10

Обслужване на клиенти: 8/10

Цена: 7/10

Elmaz Мнения, рецензии и отзиви

Елмаз сред сайтовете за запознанства?

Elmaz.com определено има с какво да впечатли. Да започнем с първата му страница, която е облята в леко крещящия, но не и чак натрапващ се лилав цвят. На тази първа страница сте подканени да се регистрирате, което може да направите и чрез Facebook. Да, има възможност да разгледате някои снимки в сайта, но, разбира се, за да започнете да общувате, ще трябва да си направите регистрация.

2 минути – и сте в играта

За да направите профила си функциониращ, е нужно просто потвърдите пощата си. След като го направите, ще се върнете в сайта, където ви очакват няколко страница с по 20-30 опции за определяне на вашия идеален партньор, цели на регистрацията, с какво се занимавате, как изглеждате и много други. Спокойно може да ги пропуснете, ако не ви се занимава, но сами разбирате, че ще е добре да сложите някоя и друга отметка, за да допълните профила си.

Най-посещаваният от всички български сайтове запознанства

Поне за такъв се обявява самият той. И все пак, с над 3 милиона регистрирани потребители напълно е възможно тази титла да е заслужена. При едно бързо търсене на хора онлайн в даден момент може да видим, че пред мониторите седят около двеста-триста души от двата пола. Това не изключва вероятността повечето хора да влизат само за да проверят съобщенията си, но трябва да се отбележи като факт големият брой на потребители онлайн.

Многоезичен и международен

Да, освен на български език, сайтът се поддържа на още 10 езика, сред които чешки, английски, руски, гръцки, сръбски, испански, немски, полски, италиански и словашки.

Това означава, че имате реален шанс да се запознаете и с чужденец, ако за това мечтаете. Ако говорите някой от езиците, може да се регистрирате и в съответната версия на Elmaz.com.

Сериозни запознанства, флирт, приятелства

Сайтът не се ограничава с определен вид запознанства – тук имате възможност да си организирате бърза среща за вечерта, да намерите сериозен партньор, съпруг/а или да завържете приятелство.

Хора от всички възрасти

Младите хора действително имат добро присъствие на тази платформа. Потребителите на средна възраст обаче имат леко числено предимство, а сред хората онлайн в даден момент определено доминират. Това не би трябва да обезкуражава по-младите потребители, защото след кратко търсене се намират достатъчно млади хора, които са били онлайн съвсем наскоро.

Мобилно приложение за употреба през смартфона

Онези от вас, които харесват да си чатят през телефона, могат да изпробват и мобилното приложение на Elmaz.com. След кратка справка в Google Play, откъдето може да свалите приложението, последното оставя смесени чувства у потребителите. Може да откриете както крайно негативни, така и доста позитивни мнения за функционалността му, но едно е ясно – приложението ще улесни достъпа за тези, които нямат време да седят с часове пред компютъра.

Elmaz Функции

Срещни любовта

С тази функция може да разглеждате снимки на случайно избрани потребители от пола, който ви интересува (според профила ви), и да гласувате с „харесвам“. Както подсказва името ѝ, идеята на тази функция е на случаен принцип или пък чрез намесата на съдбата да срещнете любовта.

Персонализиране на профила

Персонализирането на профила включва качването на снимки, вашето описание с различни предварително подготвени опции, а освен това може и да съчините описание, което потребителите ще виждат, когато ви изпращат съобщения.

Елмаз Екстра подарък

Може да направите подарък на човек, когото сте харесали, като му подарите за своя сметка ъпгрейд на акаунта му до Елмаз Екстра.

Топкласации

Тук присъстват онези, които са получили най-много точки от функцията „харесвам“.

2 типа VIP акаунт – Елмаз Екстра и VIP профил

Елмаз Екстра дава достъп до различни функции, а VIP профил ви прави по-видими сред потребителите. Прочетете повече по-долу.

Elmaz Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели
добавяне на „любими”

Елмаз Екстра за 1 месец (препоръчва се)

5 лв

изпращане на съобщения
предимство при проверка на добавените от Вас снимки
може да виждате кой е кликнал „харесвам“ за ваша снимка
може да разглеждате профили инкогнито (без да знаят, че сте били там)
всички изброени по-горе функции

Елмаз Екстра 3 месеца

4 лв (за месец)

всички изброени по-горе функции

Елмаз Екстра 6 месеца

3 лв (за месец)

всички изброени по-горе функции

Elmaz Плюсове и Минуси

Плюсове

относително активни потребители
функцията „Срещни любовта“ е забавна
всеки може да си позволи Елмаз Екстра
доста възможности да ви забележат с 2 типа VIP акаунт

Минуси

скучновато оформление
трудно ориентиране из сайта
одобрението на снимките ви отнема твърде дълго време

Elmaz за потребителите

Плюсове

VIP акаунт може да си позволи на практика всеки. Дори ако само „тествате“ сайта, може да инвестирате няколко лева и ще получите всички функции
Elmaz.com се старае малко повече от другите български сайтове в оформлението на функциите си
имате достъп до много езици, страни, хора и начини да се срещнете с тях

И накрая – моето мнение за Elmaz

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Elmaz.com не дава нищо впечатляващо и ново нито във функционално отношение, нито в графично. Това, което прави сайта добър, е неговата ефективност – на сайта има реални потребители и те са достатъчно много. Това съвсем не е малък плюс за хората, които търсят сериозно запознанство. Като цяло сайтът изглежда една добра възможност да срещнете човека, когото търсите, само трябва малко повече да се поровите.

Elmaz Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (5)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (2)
An

Отвратителен сайт! Пълен е с женени мъже и омъжени жени, които си търсят краткосрочни забавления, и повечето от които крият този факт. Останалите са или мега прости/пошли, или инфантили. А администраторите на сайта ТИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ И НЕ ТИ АКТИВИРАТ УСЛУГАТА, за която си платил Мошеници! Пълна мизерия!

ДА 21 НЕ 3
Андрей, 29 години

Супер е сайтът, най-добрият, които съм ползвал. Има много жени, с които може да излезеш, и повечето от тях търсят това, което и ти. Разнообразието от градове е голямо. Нямам никакви забележки!

ДА 4 НЕ 15
Йоан, 36 години

Точно на Елмаз срещнах жената, която обичам, при това точно с онази функция срещни любовта! Тя е виновна – сложила си беше снимка, която не можах да подмина. Веднага ѝ писах съобщение, тя отговори след няколко дни. Историята е с щастлив край, всичко благодарение на Елмаз.

ДА 8 НЕ 11
Кирил, 29 години

Пишат ти само мъже, нищо, че и ти си мъж. Пращат ти неграмотни съобщения. Мобилното приложение не става за нищо. По-добре си направете фейсбук. На всичкото отгоре за всички нужни функции те карат да плащаш. Какво да кажа повече…

ДА 19 НЕ 7
Николета, 40 години

На рождения ми ден ми писа един мъж, като ми изпрати картинка с цветя. По-късно ми каза, че го е направил без много да се замисля, но това случайно съобщение доведе до среща извън сайта, а по-късно и до връзка… харесвам сайта не само защото той направи щастлива мен, а и защото прави щастливи и много други хора.

ДА 11 НЕ 14

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg