Контакти

Кои сме ние?

Ние сме Lovino! Предлагаме ви каталог за сравнение на сайтове за запознанства, който ще ви помогне да изберете правилния сайт за вас. Lovino се поддържа от екип с ясни задачи. Най-важното за нас е, че всеки ден създаваме за вас нови материали за сайта. Ние сме активни в социалните мрежи, правим маркетингови мероприятия, нашата организация прави Lovino най-добрия сайт!

Защо се появява Lovino?

Lovino е спонтанната идея на двама приятели, които по време на един разговор вечерта стигат до извода, че ако искаш да използваш сайт за запознанства, е много трудно да решиш кой точно е най-подходящият за теб самия. Едно възможно решение е платформа, която да сравнява сайтовете за запознанства и да помогне на хората в избора на най-добрия. След кратък анализ на пазара се оказва, че има много такива портали в чужбина, а в Чехия те са много малко и не са толкова добри.

Не след дълго решават, че е най-добре да създадат собствена платформа, която да помогне както на тях самите, така и на всички останали, които се затрудняват с избора на точния сайт за запознанства.

Категории сайтове за запознанства

Сайтовете за запознанства са различни и имат различни целеви групи. В интернет има няколко основно категории, към които сайтовете спадат. Един сайт може да бъде включен в няколко категории, а друг да специализира в определена целева група.

Сравняване на сайтовете за запознанство

Сравняването или по-скоро представянето на отделните сайтове за запознанства, както и тяхното обективно оценяване, ще помогнат на всеки читател да избере най-правилния сайт за себе си. Графата на всеки отделен сайт ви показва силните и слабите му страни, половото съотношение, оценката му, често задаваните въпроси, броя потребители, плюсовете и минусите му, информация за самата графа, а също и цените за VIP акаунт.

Оценяване на сайтовете за запознанства

Всеки сайт за запознанства е оценяван от посетителите му с оценка от 1 до 5 звезди. Едва тогава редакцията ни избира плюсовете и минусите на всеки отделен сайт и ги прикачва към неговата графа.

Контакти

Юридическа информация за Lovino.bg:

ATOKADO INC.
  • Регистрационен номер на компанията: 91973
  • Адрес: Република Маршалови острови, гр. Маджуро, Ajeltake Island, Ajeltake Road, Trust Company Complex
  • Пощенски код: MH 96960
  • Държава: Маршалски острови

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg