Lust

Lust Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,4/10
2 500 000+ / 23+
Lust

Достъпност и функционалност: 5,2/10

Безопасност: 6,1/10

Структура на профила: 5,9/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,2/10

Обслужване на клиенти: 3,7/10

Цена: 4,2/10

Кой е
онлайн
553097 потребители са онлайн

Миглен
Миглен, Възраст: 24
Жанет
Жанет, Възраст: 23
Росен
Росен, Възраст: 26

Lust Мнения, рецензии и отзиви

Страст на първо място

Това е сайт за хора, които искат да си намерят партньор за секс. На сайта няма да намерите необходимост от сериозно от отношения, приятелства или нещо подобно. Целевата група е именно секс запознанства, затова очаквайте доста провокативни снимки и подобаващо отношение на потребителите. След като се регистрирате, ще бъдете посрещнати от сексапилни материали, които ще грабнат вниманието ви.

Лесен интерфейс

Едно от нещата, които изпъкват, е интерфейсът. Той е достатъчно удобен за ползване и не се набива на очи. Цветовата гама е едновременно запомняща се и приятна, без да ви дразни или да ви натоварва. Бутоните функционират и ви приканват да ги използвате. Това са все характеристика на добре поддържан сайт. А сайт от калибъра на Lust е очаквано да бъде поддържан, ако имам предвид неговия мащаб.

Международен сайт за неангажиращи връзки

В Lust ще откриете много потребители – всъщност по-голямата част – от други страни. Това е напълно нормално, сайтът не е български и е място за хора от цял свят.

Разбира се вероятно не търсите международно запознанство с цел секс, но това също е вариант на Lust. Ако ви е интересно, може да разгледате профили, снимки или други, но за да се свържете с хората, ще ви трябва VIP абонамент, който може да ви се стори скъпичък.

Премиум акаунт

Ако искате да си пращате съобщения с някого или пък да прочетете съобщенията, които сте получили, то покупката на премиум акаунт е задължителна. Иначе нямате шанс да си поговорите с някого. Така раобти сайтът и ако вие му се доверите, ще трябва да платите. Разбира се, много хора могат да си тръгнат след като разберат това, но други ще останат. Другият фактор, който накланя везните, е цената за този абонамент. Тя е сериозна и за нея ще поговорим малко по-късно.

Активност, за която се плаща

След регистрацията ви, ще започнете да получавате събощения. Работата е там, че някои от тези съобщения могат да не са изпратени непосредствено от потребител, а от системата за сближаване на хора в сайта. Това е платена функция, която може да изпраща съобщения от ваше име и да ви помогне да си намерите партньор. Така работи сайтът!

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
17. 11. 2021

Lust Функции

Съобщения за vip

Ако искате да изпращате подаръци или да прочетете какво са ви писали, ще трябва да си купите VIP абонамент.

Карма

Ако сте добър потребител, общувате си прилично и спазвате правилата на сайта, вашата „карма“ ще се увеличава. Тя е нещо като вашата репутация на сайта.

Снимки

Очаквано, ще може да качите вашите най-добри снимки, за да впечатлите другите потребители и да привлечете внимание.

Match

Това е функция на сайта, която има за цел да ви срещне именно с човек, с когото да си паснете.

Стена

Както в някои социални мрежи, имате достъп до стена, на коята виждате постовете на най-популярните потребители или пък на вашите приятели.

Lust Цена за VIP акаунт

30 дни абонамент

29,95€

функция за изпращане на съобщения от ваше име
може да пишете и четете съобщения
бонус към вашата карма
отличителна значка
изпращане на подаръци

90 дни абонамент

14,95€ (за месец)

функция за изпращане на съобщения от ваше име
може да пишете и четете съобщения
бонус към вашата карма
отличителна значка
изпращане на подаръци

Lust Плюсове и Минуси

Плюсове

специализиран уебсайт
много потребители

Минуси

цената за премиум е висока
прекалено малко получавате безплатно

Lust за потребителите

Плюсове

Lust е място за хора, които искат точно това, което и вие
може да намерите много потребители
Screenshot

И накрая – моето мнение за Lust

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Въпреки че Lust e очевидно доста добре поддържан и финансиран уебсайт, функциите, които получавате, са прекалено малко. Единственият шанс да работите със сайта, е да си платите. Разбира се това е донякъде добре – ще бъдат отсяни хората, които са сериозни към запознанствата, – но, от друга страна, цената е прекалено висока за онова, което получавате.

Lust Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Пешо, 43 години

О да, харесва ми накъде отиват нещата. Писах на една, ама да видим дали ще ми отговори. Добре са го измислили, има много хора.

ДА 1 НЕ 0
Александър, 35 години

Няма такъв сайт с толкова много хора, не е зле. Вярно че е скъпо, ама то тия пари къде ли не сме ги дали. Не мога да повярвам какви снимки някои хора качват – харесва ми!

ДА 16 НЕ 9
Анета, 42 години

Една снимка качих и веднага получавам коментари! Има мъже, които да ти пишат, определено не е забутан сайт. Пробвайте, пък кой знае.

ДА 23 НЕ 11
Александра, 39 години

Веднага ще ви кажа, че сайтът не работи. Не си давайте парите за това нещо, имаме и български сайтове, които да предлагат секс, без да плащате такива суми.

ДА 25 НЕ 21

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg