Mydates

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Mydates Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,7/10
750 000+ / 27+
Mydates

Достъпност и функционалност: 8,3/10

Безопасност: 8,3/10

Структура на профила: 8,3/10

Потенциал за намиране на партньор: 8,8/10

Обслужване на клиенти: 9,5/10

Цена: 9/10

Mydates Мнения, рецензии и отзиви

Намерете партньор за чат и още нещоа

Mydates е сайт за запознанства, който е достъпен както в уеб вариант, така и под формата на приложение за телефона ви. Макар да преобладават профилите на хора на възраст между 20 и 30 години, аудиторията на сайта е достатъчно разнообразна, за да съдържа хора на всякакви възрасти. Създателите са убедени, че това е страхотно място, на което не само да потърсите своята сродна душа, но и да я намерите. Любовната насоченост на сайта не е тайна, но това далеч не означава, че ако търсите по-краткосрочни взаимоотношения ще останете разочаровани. В описанието си, Mydates набляга и на качествените чатове, в които може да се впуснете.Много потребители всъщност търсят преди всичко чат.

Бърза регистрация

Регистрирането става изключително бързо и лесно. Единственото, което се изисква от вас е никнейм, пол, възраст и мейл адрес. Съществува и опцията да влезете чрез Фейсбук или Гугъл. Винаги може да разчитате на доза анонимност, защото системата дори не изисква да въведете имената си.

Опростен интерфейс

Интерфейсът не залага на излишен кич и е изключително удобен и лесен за ползване, макар не и особено красив. Липсата на реклами безспорно помага за изчистения и приятен вид. Автоматично при регистрацията ви излизат хора наоколо. Най-хубавото е, че няма нужда да чакате за някаква взаимна симпатия, а освен да ги харесате, може и да им пишете веднага! Може също така да ги добавите в любими, за да не се чудите после как да ги намерите. Възможно е дори само посещавайки профила на обекта на вашите интереси, да привлечете внимание й/му- хората получават известие, когато някой ги посети, което увеличава шансовете ви да бъдете забелязани. Системата позволява качването само на една снимка на профил, което може да е сериозен недостатък. Ако искате повече снимки на това, което ви е грабнало окото, ще трябва да си ги спечелите. Въпреки това, опциите да запълните профила си са адекватни- можете да добавяте описание, както и факти за вас, като език, ръст, образование, какво търсите и други.

Богата потребителска база

Като за България, сайтът разполага с изненадващо адекватен брой профили. Дори в малките населени места има потребители, които се възползват от него. В началото ще ви направи впечатление, че получавате множество съобщения от заинтересовани потребители. Повечето от тях обаче са автоматизирани съобщения, които сайтът изпраща от името на потребителите, с цел улеснение в намирането на партьор. Макар тези съобщения да са полезни, защото ви помагат да инициирате разговор по-лесно и ви свързват с хора близо до вас, в течение на няколко дни могат да станат доста досадни и да наподобяват спам.

Но всичко си има цена…

За съжаление както и с много други сайтове, и този изисква да си платите, ако искате да използвате функциите му оптимално. Харесването е безплатно, както и разглеждането на всички профили, които пожелаете, но ако искате да си пишете с някого от в интерес на истината немалкото хора на сайта, ще ви трябват монети. Монетите са местната валута, която ще трябва да си набавите, ако искате да изпращате съобщения, подаръци и целувки.

Липса на абонамент

Сайтът не предлага абонаментен план, вместо това, може да закупите определен брой монети, които да използвате както прецените, докато не свършат. Това го прави неангажиращ във времето, но пък и отнема от чувството за стабилност на потребителя. Монетите не са евтини, но ви осигуряват пълна функционалност.

Mydates Функции

Хора наблизо

Още от началната страница ви се появяват хората близо до вас. Може да променяте това и да избирате друга локация по всяко време. Освен това, може да търсите и по възраст. Mydates разполага с немалко профили, което е изключително важно, защото липсата на потребители е най-големият недостатък на подобни сайтове у нас.

Не само за хетеросексуални

Имате опцията да търсите за хора не само от противоположния, но и от вашия пол.

Персонализиране на профила

Сложете профилна снимка, описание и интересите си. Лимитът тук е, че може да избирате само една ваша снимка, с която да блеснете.

Разбирайте кой ви гледа

Получавате нотификация всеки път, когато някой се спре и отвори профила ви. Това, разбира се, важи и за отсрещната страна.

Харесвайте, когото пожелаете

Можете да дадете харесване на всеки един профил, като обаче не е нужно да бъдете харесани обратно, за да може да им пишете. Използвайте го по-скоро, за привличане на внимание. може да изпращате снимки.

Подаръци

Системата ви позволява да изпращате не само текстови съобщения, но и такива под формата на картинки, така наречените подаръци. Нужно е да отбележим, че това обаче ще ви струва монети.

Целувки за vip

В допълнение към подаръците, съществува и опцията да изпратите целувка на обекта на вашето желание, за да привлечете веднага вниманието му/й.

Mydates Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Създаване на профил
Търсене на други потребители
Гледане на профили
Харесване на потребители
Добавяне в любими
Промяна по собствения профил
Най-добра оферта

110 монети

5 лв

Писане и отговаряне на съобщения
Изпращане на подаръци
Изпращане на целувки

710 монети

20 лв

Писане и отговаряне на съобщения
Изпращане на подаръци
Изпращане на целувки

3630 монети

100 лв

Писане и отговаряне на съобщения
Изпращане на подаръци
Изпращане на целувки

Mydates Плюсове и Минуси

Плюсове

Макар да не е внушителна, базата от потребители е задоволителна
Ще се запознаете с хора на всякакви възрасти
Неангажиращо завързване на разговори
Удобен и лесен интерфейс

Минуси

Писането на съобщения е платено
Само по една снимка на профил

Mydates за потребителите

Плюсове

Голям брой профили
Потребители, търсещи разнообразни неща
Screenshot

И накрая- моето мнение за Mydates

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Mydates е от сайтовете с огромен потенциал, който бива ограничен от цената си. Макар вероятно е възможно да намерите сродната си душа или изобщо това, което търсите там, но това ще ви излезе доста солено. Писането на едно съобщение струва 50 монети. Дори в най-изгодния случай това ви излиза по над лев на съобщение. Това вероятно си има и плюсове, защото само наистина сериозните хора, желащи запознанства биха ги платили, но е по-скоро ограничаващо. Въпреки това, особено за българската реалност- тази цена е меко казано прекалена.

Mydates Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Иван, 22 години

Хората не са малко, признавам, че се изненадах. Като цяло бива, малко е скъпичко, но пък доста готини мадами открих, че и от моя град. С ръка на сърцето препоръчвам.

ДА 2 НЕ 40
Марин, 21 години

Абсолютно кожудерство, има къде къде по-добри алтернативи на по-приемлива цена. Платих си и в замяна получих изключително скучни чатове, момичетата дори спират да ти отговарят.

ДА 46 НЕ 9
Жоро, 35 години

Чудя се на хората, които мрънкат за цената, в крайна сметка ако човек иска качество, трябва да си плати. Аз съм много доволен от това, което получих от сайта.

ДА 3 НЕ 49
Дона, 28 години

Абе бях доста скептична в началото, но се оказа много лесно да намериш, това което търсиш. Попаднах на супер готиния пич и то супер бързо!

ДА 4 НЕ 50

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg