Twoo

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Twoo Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
2,8/10
181 000 000+ / 28+
Twoo

Достъпност и функционалност: 4/10

Безопасност: 5/10

Структура на профила: 6/10

Потенциал за намиране на партньор: 3/10

Обслужване на клиенти: 2/10

Цена: 7/10

Twoo Мнения, рецензии и отзиви

Тук може да откриете всичко

За разлика от много други подобни платформи, Twoo може да се похвали, че покрива повече от една сфера на комуникация. Няма нужда да търсите секс, за да се регистрирате, нито пък е задължително целите ви да са с романтичен характер. Макар потребителите, търсещи именно това да преобладават, Twoo не се ограничава до дейтинг, а по-скоро служи като една социална платформа, в която може да се запознавате с нови хора. Сайтът е функционален и ви предлага много опции именно в тази насока.

Регистрация за секунди

Регистрацията е бърза и без излишни формалности. Трябва единствено да отбележите стандартните за подобен сайт данни като име, населено място, възраст, пол и електронна поща. Веднага щом сте готови, ще ви излезе опцията да свържете акаунта си с LiveMe- нещо, което препоръчвам, но което ще обсъдим малко по-късно.

Перфектната доза функции

Истината е, че от Twoo са успели да намерят перфектния баланс откъм функции. Сайтът ви предлага всичко от което имате нужда, че и с някои сладки есктри. Същевременно обаче не е натрапчив и не бута в лицето ви менюта и бутони с лимитирана стойност, които едва ли бихте цъкнали, освен по погрешка. Отваряйки началната страница веднага ви излизат един по един профилите на потребители от интересуващия ви пол, които се намират близо до вас и които може да харесате, или пък не. От компанията наричат това „игра“, но на нас ни е до болка познато от други подобни сайтове. Изключително полезна е възможността да търсите хора директно, на база определени критерии. Тук вече Twoo има едно огромно предимство и то е, че ако си харесате някого през тази търсачка, можете да му пишете абсолютно безплатно. Все пак да не се изсилваме, това важи за до няколко профила на ден, но е впъти по-удобно от много други сайтове, които искат пари за това.

Персонализиране и харесвания

Профилът на всеки в Twoo е наистина уникален, защото позволява да добавите един куп неща. Много сайтове се ограничават до базисни характеристики, но тук имаме опцията да добавим неща като стил на обличане, домашни любимци, образование, дали искате деца, та дори кое е любимото ви ястие. Това дава един по-пълен и изчерпателен вид на профила ви, с който да може да блеснете пред потенциалния партньор. Харесванията стават не само от игрите, имате опцията да харесате всеки профил, на когото попаднете в търсачката, както и да го посетите.

Въпроси

Лично за мен, това е най-любопитната част от сайта. Платформата разполага със завиден брой кратки въпроси, на които може да отговаряте и да сравнявате вашите отговори с тези на другите потребители. Освен опознаване, това може да послужи като перфектен начин да започнете разговор с някого, разнищвайки причините му за даден отговор.

LiveMe

LiveMe е една от уникалните оцпии в Twoo, която ви позволява да гледате предавания от потребителите наживо. Разбира се, това дава правото и на вас да излъчвате такива и то напълно безплатно. Дори да не ви се занимава да стриймвате лично, това е добър начин да опознаете някого по-добре и да привлечете вниманието му в чата. В крайна сметка това не са холивудски звезди, а съвсем нормални потребители като вас. Разбира се, това има и платен компонент- имате опцията да изпращате стикери, които се заплащат с жетони.

Безплатен сайт

Ако търсите уловка, няма такава, 90% от това, което Twoo предлага е напълно безплатно. На фона на много други подобни сайтове, това е истинско облекчение, особено за българския пазар, където нямаме особени средства, нито пък афинитет към това да плащаме за сайтове за запознанства. Ако все пак се решите, платените екстри са на изключително достъпна цена.

Twoo Функции

Търсене на потребители

Можете директно да търсите потребители на база изключително широки критерии- от пол, локация и възраст, до образование, любими храни, че дори и цвят на очите.

Игри

В така наречените игри, давате харесване на профили близо до вас. Ако те ви отвърнат със същото, влизат в графа съвпадения, което ви позволява да им пишете на воля. Не можете да виждате кой ви е харесал, докато не го харесате и вие, но пък може да видите колко са на брой. Също така искам да уточня, че с безплатната версия не можете да отваряте пълните профили на потребителите от игрите.

Чат

Имате възможността да пишете на всичките си съвпадения, както и на определен брой други профили, които не е нужно дори да знаят, че съществувате. Чат функцията е задоволителна, като даже позволява да изпращате снимки и видеа.

Посещения

Посещавайте всеки профил, който пожелаете чрез търсачката.

Персонализиране на профила

Разполагате с флексибилност в собствения си профил. Освен описание и базисни характеристики като сексуална ориентация и образование, имате опцията да добавите огромен брой детайли като зодия, цвят на косата, стил на обличане и много други. Дори може да зададете вашия тип характер, например интроверт или екстроверт.

Въпроси

Twoo обича да ви задава кратки въпроси. Те са полезни в това да прецените доколко си съвпадате с другите потребители и може да видите отговорите на всеки. А и нека да бъдем честни- понякога е просто интересно да видим какво мислят другите хора по определен въпрос.

Наживо

Както споменах по-горе, Twoo ви позволява да гледате предавания от другите потребители наживо, както и да предавате вие самите. Смея да кажа изключително полезно, особено когато искате да изразите себе си пред публиката на сайта или пък просто да гледате нещо, за да убиете времето.

Вижте кой ви е харесал

С премиум версията няма нужда да си съвпаднете с някого, за да видите, че ви е харесал.

Вижте кой ви е посетил

Подобно на харесванията, може да видите всеки, който е проявил любопитство и е посетил профила ви.

Неограничени съобщения до всички

С премиум може да пишете на всички потребители на сайта, неограничен брой пъти.

Дали ми прочетоха съобщението?

Можете да видите дали обектът на вашия интерес ви игнорира нарочно или просто не е прочел съобщението ви.

Посещавайте профили директно от игрите

Това е изключително полезно, защото ви улеснява и дава възможността да отворите пълния профил на всеки от игрите, без да е нужно да ви е харесал.

Twoo Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Достъп до всички профили от търсачката
Персонализация на профила
Участие в игри
Отговаряне на въпроси
Гледане и излъчване наживо
Чат с всички съвпадения
Чат с до няколко избрани от вас потребителя на ден, които не са съвпадения

Месечен абонамент

7 лв

Достъп до това кой ви е харесал
Достъп до това кой ви е посетил
Неограничени съобщения
Вижте дали са ви прочели съобщението
Посещаване на профили директно от игрите
Липса на реклами

Функции, струващи кредити - 550 кредита

10 лв

Изпращане на подаръци
Популяризация на профила
Първо място в резултатите от търсенето
Достъп до супер харесвания
Влизане под прожектора
Допълнителни пакети със стикери

Twoo Плюсове и Минуси

Плюсове

Балансиран и функционален интерфейс
Подробни филтри за търсене
Безплатен
Функция за предаване наживо
Достъп до всички профили през търсачката

Минуси

Множество неактивни потребители

Twoo за потребителите

Плюсове

Въпроси, добавящи приятен вкус на платформата
Всякакъв тип потребители
Много евтин премиум
Screenshot

И накрая моето мнение за Twoo

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Лично за мен, това е един от фаворитите на българския пазар. Добър интерфейс, удобен и лесен за ползване и същевременно предлагащ всичко необходимо. Търсенето на потребители е елементарно. Може би едно от най-важните качества на Twoo е това, че може да го използвате напълно безплатно и пак да ви върши работа. Но дори това да не ви стига, премиумът е изключително евтин, сравнение с други подобни платформи и напълно по джоба на средностатистическия българин. Понякога постоянните нотификации, които сайтът изпраща се оказват досадни, но смятам, че това се преглъща лесно на фона на възможностите, които платформата предлага.

Twoo Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (2)
Позитивни отзиви (1)
Негативни отзиви (1)
Женя, 21 години

Много добър сайт, не всички търсят само секс. Не че това го няма, но аз съм на етап, в който търся приятелства и смело мога да кажа, че ги намерих.

ДА 1 НЕ 2
Иван, 35 години

Отнема адски много време да ми отговорят, а за да видя дали са ми видели съобщението, трябва да си платя. Няма да стане, ще се насоча към други алтернативи.

ДА 8 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg