Lov

Lov Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,3/10
3 500 000+ / 23+
Lov

Достъпност и функционалност: 8,2/10

Безопасност: 9,1/10

Структура на профила: 8,4/10

Потенциал за намиране на партньор: 8,5/10

Обслужване на клиенти: 6,5/10

Цена: 7,5/10

Кой е
онлайн
774336 потребители са онлайн

Димитър
Димитър, Възраст: 22
Цвети
Цвети, Възраст: 28
Лео
Лео, Възраст: 28

Lov Мнения, рецензии и отзиви

Има Lov

Ако се регистрирате и разгледате вашата първоначална страница, ще останете с впечатлението, че сте се регистрирали на сайт за секс запознанства. Това обаче не е така! Идеята на сайта е именно сериозни запознаства. Lov има за цел да събере самотни хора и да създаде за тях трайна и сериозна връзка. Не се подвеждайте по снимките, които ще видите след регистрацията си.

Намерете хора според предпочитанията си

Ето защо има филтри за търсене на хора, които се интересуват от връзка, точно както и вие. Ако все пак търсите секс, а не сериозна връзка, не се притеснявайте, има предостатъчно потребители, които търсят точно това. Хубавото е, че можете да настроите алгоритъма на сайта според вашите предпочитания. Освен това вашите предпочитания ще диктуват постовете, които ще видите на стената си. Стената ви е подобна на стените в социалните ви мрежи.

Регистрация с една стъпка

Регистрацията на сайта е изключително лесна. От вас се изисква единствено да напишете вашата възраст, пол, какъв партньор търсите и да посочите имейл за регистрация. Освен това ще трябва да си изберете потребителско име, което не е задължително да съвпада с истинското ви име.

Избирате си парола и готово – вече сте потербител на сайта. След това обаче ще трябва да потвърдите имейла си и да приемете условията на сайта, ако искате да го използвате по-ефективно. С това обаче приключва „лесното“ в използването на сайта. Следва VIP акаунтът.

VIP - задължително

Да, регистрацията е безплатна и действително доста лесна. Става с два-три клика. Оттам нататък следва реалното използване на сайта. За тази цел ще трябва да си купите VIP акаунт, защото иначе няма как да си прочетете съобщенията или пък да изпращате такива. Разбира се, събощенията са ключови за запознанствата, така че без премиум няма как да използвате сайта пълноценно, освен ако не сте се регистрирали само за да гледата снимки. Проблемът в цялата работа е цената на VIP-a – тя никак не е малка и лесно може да ви отблъсне.

Провокативни снимки

Въпреки че като цяло сайтът е насочен към сериозни хора, търсещи сериозни връзки, има немалко потребители, които предпочитат да се провокативни в подхода си. А именно – да качват доста откровени снимки, на които показват максимално от тялото си и са готови да ви провокират. Ако не сте подготвени за това, то може да се замислите, преди да се регистрирате. Такива снимки ще има много!

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
04. 6. 2021

Lov Функции

Снимки

Ще може да качите снимки, за да покажете себе си на останалите потребители. Доста от тях качват изключително провокативни снимки, може би и вие ще го направите?

Подаръци за vip

Като VIP потребител ще може да изпращате подаръци на хора, които ви харесват. По този начин ще спечелите вниманието им по-ефективно.

Съобщения за vip

Задължително трябва да си купите VIP, ако искате да се възползвате от комуникацията с другите потребители. Също така може да прочетете съобщенията им, ако имате VIP.

„Ледоразбивач“ за vip

Сайтът може да ви свърже с някои потребители, като по този начин ще „разчупи леда“ между вас. Това е помощна функция, до която имат достъп само хора, които са си платили.

Статии

Ако искате да си вземете почивка от запознанствата, може да прочетете някоя-друга статия, качена на сайта. Темите са различни – основно става дума, естествено, за любов.

Коментари

Освен че може да гледате снимки, може и да ги коментирате. Това е добър начин да покажете внимание.

Lov Цена за VIP акаунт

30 дни абонамент

29,95€

достъп до всички съобщения
получавате неограничен достъп до Icebreaker
бонус значка
допълнителни точки към популярността ви

90 дни абонамент

14,95€ (за месец)

достъп до всички съобщения
получавате неограничен достъп до Icebreaker
бонус значка
допълнителни точки към популярността ви

Lov Плюсове и Минуси

Плюсове

приятен интерфейс
лесна регистрация
много потребители

Минуси

скъпо удоволствие
много функции за заключени, ако не си платите
автоматичните съобщения са подвеждащи

Lov за потребителите

Плюсове

международен сайт за хора, които могат да си позволят да платят за запознанство
действително е лесно да го използвате
Screenshot

И накрая – моето мнение за Luv

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Като цяло Luv ми изглежда като прекалено скъпо удоволствие за повечето хора. Цената е бариера, която няма да бъде прескочена дори от хората, които са се захванали сериозно със запознанствата. Има доста сайтове, които също изискват да си платите преди да ги използвате пълноценно, но цените им далеч не са такива, като при Luv. Сайтът е професионално оформен и интересен, но що се отнася до изпълнение – има какво да се желая.

Lov Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Георги, 36 години

Дай ги тия снимки! Не очаквах да има толкова приятни за очите неща. Прилича на някои други сайтове, които посещавам.

ДА 3 НЕ 2
Тина, 42 години

Хубав е за разпускане, определено ще си помисля, дали да инвестирам в него. Сумата вярно, че не е малка, но сигурно си заслужава!

ДА 15 НЕ 8
Никол, 38 години

Абсурд да си дам парите за нещо толкова съмнително. Как ви се струва да получавате толкова съобщения? Не мисля, че има смисъл от сайта, и няма да се охарчвам толкова.

ДА 17 НЕ 20
Борис, 50 години

Който не му харесва цената, да си търси друг сайт! Аз не вижда проблема. Има доста хора, има доста снимки, има активност. Харесва ми засега.

ДА 28 НЕ 17

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg