Salsa

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Salsa Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
5,3/10
250 000+ / 23+
Salsa

Достъпност и функционалност: 5/10

Безопасност: 5,5/10

Структура на профила: 5,5/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,3/10

Обслужване на клиенти: 5/10

Цена: 5,3/10

Salsa Мнения, рецензии и отзиви

Една розова история

На Salsa.bg няма шанс да се изгубите. Както е присъщо на по-нискобюджетните сайтове за запознанства, дизайнерските решения по отношение на интерфейса са сведени до минимум. Най-запомнящата се черта на този сайт е розовият цвят, който покрива всички менюта, всички функции и бутони. Цветово разнообразие може да се търси само в различните оттенъци на розовото.

Бърза регистрация

Всъщност регистрацията е наистина много бърза, което е един от плюсовете на Salsa.bg. Състои се от попълване на потребителско име, имена, възраст, населено място, имейл и, естествено, парола. Трябва да приемете определени условия за ползване на услугата, които са стандартни за повечето сайтове. Общо взето, това е всичко. Единствената следваща стъпка е да потвърдите пощата си и профилът ви вече е готов. Няма нужда от чакане за одобрение, дори не е необходимо да качвате снимки или да правите други трудни „упражнения“. Регистрацията става буквално за две минути.

Голямо потребителска база, но…

На сайта официално са регистрирани близо 250 хиляди души, но реално хората онлайн, в който и да е даден момент, се броят на пръстите на двете ви ръце. По-голямата част от потребителите са мъже, като съотношението е 3:1. Това съотношение се среща и при други по-малки сайтове. Общо взето, след бърз преглед на хората онлайн стигаме до извода, че повечето са мъже и членовете на „топкласациите“ преобладават.

Личните съобщения

Всеки регистриран потребител има достъп до изпращането на лични съобщения, но само притежателите на платената регистрация „Салса Плюс“ имат възможност да четат тези изпратени лични съобщения. Цените може да прочетете по-долу.

Сериозни запознанства

Друга отличителна черта на Salsa.bg е сериозният му характер – сайтът е насочен основно към хора, които търсят сериозна връзка. Обърнете внимание обаче, че за брак и създаване на семейство в сайта на практика не става дума. Но все пак смело може да се твърди, че в сайта не битува усещане за флирт-запознанства или неангажиращи връзки.

Младите хора са малцинство

Ако разгледате десетките страници с регистриране потребители, трудно ще се натъкнете на хора, по-млади от 30 години, като дори тази граница може да се нарече ниска. Ако търсите някоя гореща нощ с млад мъж или дама, то по-скоро затворете Salsa.bg и потърсете късмета си другаде из мрежата.

Минимално верифициране

Както стана ясно още при създаването на профила, верифицирането е сведено до минимум. За да направите профила си пълноценен, трябва просто да публикувате снимка и да запълните някоя и друга опция относно интересите си и целите си в една връзка. Едва тогава ще може да виждате същата информация и за човека, който ви интересува.

Разнообразна настройка на профила

Salsa.bg ви дава възможност да разкажете за себе си с доста детайлна система за персонализиране на всеки профил. В графата „За мен“ може да опишете всичко за себе си – от височина, цвят на очите, тегло, телосложение, доход, социално положение, до това как се отнасяте към алкохола и цигарите. Съгласете се, че малко сайтове предлагат подобни персонализация. Всичко това и дори повече може да зададете и в предпочитанията си за партньор и „моите интереси“. Опциите са толкова много, че няма смисъл да се изреждат – сами може да ги разгледате и ако ви се занимава, да развихрите капризите си, като зададете предпочитание за партньор до най-малкия детайл.

Salsa Функции

Топкласации

Когато кликнете върху това меню, пред вас ще се изобразят профилите на хората, които са получили най-много гласове сред двата пола. Съответно тук следва да споменем, че може да гласувате за профилите и така да вдигате рейтинга им.

Съобщения

Всеки потребител може да изпраща съобщения, но само Салса Плюс потребителите могат да ги четат.

Списък, Галерия и Търсене

Има три начина за търсене на профили в сайта. „Списък“ представя потребителите по определен ред, като вдясно от потребителското им име виждате зодия, възраст и пр. „Галерия“ ви представя профилите със снимки, подредени на „решетка“. „Търсене“ може да ви помогне, ако търсите човек по конкретни параметри – възраст, пол, град.

Томбола

В сайта всеки ден се раздават двуседмични безплатни абонаменти Салса Плюс за всеки 5-ти късметлия, изпратил повече от 10 съобщения на ден. Това е добра мотивация да пишете!

Онлайн потребители

Вместо да пишете на хора, които скоро може и да не ви отговорят, е възможно директно да се обърнете към онези, които също като вас в момента са онлайн на сайта.

Salsa Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели

1 месец Салса Плюс

5 лв

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели
може да четете съобщенията, които ви изпращат

Пакет 3 месеца Салса Плюс (препоръчва се)

3 лв (за месец)

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели
може да четете съобщенията, които ви изпращат

Пакет 6 месеца Салса Плюс

2 лв (за месец)

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели
може да четете съобщенията, които ви изпращат

Пакет 12 месеца Салса Плюс

2 лв (за месец)

изпращане на съобщения
гласуване за профили
качване на снимки
добавяне на приятели
може да четете съобщенията, които ви изпращат

Salsa Плюсове и Минуси

Плюсове

интересна система за персонализиране на профила
изключително бърза регистрация
достъпен ВИП акаунт
голяма потребителска база
функцията „Томбола“ ви мотивира да сте активни на сайта

Минуси

постно и еднообразно оформление на сайта
на практика сте принудени да платите, ако искате да има смисъл от вашия профил
преобладават мъжките профили
ниска активност на сайта
младите хора не са достатъчно

Salsa за потребителите

Плюсове

има достатъчно хора на сайта, с които може да създадете отношения само след няколко съобщения
може да създадете „идеалния“ профил, който да ви описва до най-малката подробност
VIP акаунт може да си купите буквално за жълти стотинки и да се насладите на целия набор от функции

И накрая – моето мнение за Salsa

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Харесва ми идеята на сайта – интригуващо име, достъпен ВИП акаунт, мотивация за активност; вижда се, че в профилната система на сайта са вложени идеи и усилия. За сметка на това обаче реализацията на проекта е слаба – няма нещо привличащо нито в оформлението, нито в практическото използване на платформата. Хората, които използват сайта, са прекалено малко – цифрите изначално обнадеждават, но на практика не отговарят на действителността. Като цяло, сайтът има доста голям потенциал за развитие, ако бъде добре финансиран и поддържан. Уви, според мен засега това не е така.

Salsa Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Милена, 36 години

Сайтът е забавен, доста си играх, когато си правих профила, а когато ми писа първият човек, си личеше, че е прочел всичко! Още първото ми запознанство се оказа щастливо, запознах се с мъж от Добрич, който се съгласи да се видим в моя град Варна. Това беше преди 1 година, а след това и той се премести във Варна, взехме си апартамент…

ДА 1 НЕ 0
Иван, 40 години

Какво да ви кажа, само кликнах да търся профили, видях едно приятно има и разгледах профила ѝ. Влюбих се в снимката ѝ и веднага ѝ писах, потърсих всякакъв начин да се свържа с тази жена. Тя е 10 години по-млада от мен и не вярвах да ми отговори, но знаете как е, когато се влюбиш. Отговори и честно казано смятам всичко това за съдба.

ДА 6 НЕ 2
Олег, 27 години

Поредната пародия. Не си губете времето с регистрация освен ако не искате да киснете по цял ден онлайн, без да се случва нищо. Дори някой да ви пише, ще трябва да платите, за да го прочетете! Кой го е измислил това? Не става.

ДА 6 НЕ 4
Илияна, 30 години

Харесва ми, не изглежда трудно да се запознаеш с някого. Изобщо няма да преувелича, ако кажа, че е пълно с хубави хора тук. И сред жените, и сред мъжете. Наскоро се регистрирах и засега нищо не ми се е получило, но сайтът като цяло ми харесва!

ДА 9 НЕ 7

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg