Loveeto - ревю

Loveeto Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
9,0/10
26 000 000+ / 28+
Loveeto

Достъпност и функционалност: 9,3/10

Безопасност: 8,8/10

Структура на профила: 8,3/10

Потенциал за намиране на партньор: 9,3/10

Обслужване на клиенти: 9,5/10

Цена: 8,8/10

Кой е
онлайн
5752212 потребители са онлайн

Миглен
Миглен, Възраст: 27
Цвети
Цвети, Възраст: 28
Тихомир
Тихомир, Възраст: 22

Loveeto Мнения, рецензии и отзиви

Търсите любов и интимност?

Както си личи и от името, Loveeto е сайт акцентиращ главно върху любовния аспект на запознанствата. От компанията не крият това и дори претендират, че могат да ви запознаят с любовта на живота ви. Ако знаете, че търсите именно това и не искате да си губите времето с потенциални потребители, които може би имат различни цели от вашите, то сайтът е подходящ за вас. За съжаление обаче, той не се предлага на български и родната му потребителска база все още не е толкова голяма.

Персонализирана регистрация

Процесът по регистрация тук е малко по-интересен и различен от това, на което може би сте свикнали. За да се регистрирате трябва да отговорите на няколко бързи въпроса, като дали това е първият път, в който използвате сайт за запознанства, вярвате ли в любовта от пръв поглед и други. Не отнема много време и създава един приятен привкус- тези данни вероятно се използват от сайта за да ви съвпадне с най-подходящите половинки. Като изключим това, процедурата е стандартна- трябва ви електронна поща и парола. Не е нужно да добавяте името си. След регистрация ще видите, че всъщност получавате доста внимание- потребители ще гледат профила ви и ще ви пишат. Това обаче вероятно е напълно автоматизирано и се използва от сайта, за да ви запознае с хора по-бързо. Повечето от вас може би са запознати с този алгоритъм и колко често се среща той и по други места.

Всичко, което ви е необходимо

Loveeto е много изчистен откъм функции и интерфейс. Това ще ви се стори перфектно ако сте като мен и предпочитате всичко да ви е ясно, вместо набъкано с опции, които никой така или иначе не използва. Ориентацията в сайта е лесна. Веднага след регистрацията ще видите до болка познатия панел, в който ви се предлагат потребители, които може да харесате или не. Можете също така да търсите потребители и ръчно, на база критерии като възраст, пол и много интересно- зодия. Огромен недостатък, който няма как да не спомена е това, че Loveeto не показва дори откъде са потребителите, които разглеждате. Това може да е много фрустриращо, едва ли имате интерес да си пишете с някого от Уганда например.

Вашият профил

За добро или лошо, вариантите ви за костюмизация на профила са сравнително лимитирани спрямо други подобни сайтове. Все пак, бих ги нарекъл повече от адекватни. Можете да добавяте до няколко снимки, както и някои ваши централни характеристики. Те включват това дали искате да имате деца, какво търсите точно в сайта, религия, етнос, тегло и височина, както и какво работите и какво образование имате.

Дотук с безплатното

За съжаление, истината е, че за да използвате този сайт оптимално, ще се наложи да си платите. Почти всички основни функции изискват абонамент. Дори да имате късмет и да съвпаднете с обекта на вашите желания, вие няма как да им изпратите съобщение без да използвате платената функция. В този смисъл функцията за търсене на профили също е безполезна в безплатния си вариант, защото ви позволява да видите само името на потребителя, но не и целия им профил.

Повече от един начин да започнете разговор

Освен стандартните съобщения, както може би се досещате можете да изпращате и стикери, за да спечелите вниманието на някой потребител. Ако решите да се изсилите, може да използвате и някои от изненадите, които сайтът предлага. Те са под формата на обикновени картинки, но ще ви струват монети, дори да имате платен акаунт. В допъление, Loveeto има списък с фрази, с които може да започнете комуникацията и да разчупите ледовете. Някои от тях звучат сполучливо, но повечето са доста базисни, да не казваме банални

Подходящи за вас

Loveeto подбира подходящи за вас половинки и ви ги показва в отделен раздел. Това е една улесняваща и удобна функция, но за съжаление ви върши работа само ако имате платен акаунт.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
05. 5. 2021

Loveeto Функции

Съвпадения

Съвпадайте с потребители от цял свят, които Loveeto ви предлага. Не може да виждате кой ви е харесал, докато вие не му отвърнете със същото. С безплатната версия на сайта също така и не можете да отваряте профилите на потребителите, преди да сте постигнали съвпадение.

Търсене

Търсете потребители на база критериите град, възраст, пол и зодиакален знак. Можете директно да ги харесате от търсачката, но за да влезете в профилите им, ще трябва да изчакате да ви отвърнат със същото или да си заплатите за премиум.

История

Имате достъп до историята на съвпаденията ви. Освен това, може по всяко време да видите кого сте харесали, кой е посетил профила ви и кои потребители Loveeto смята за особено подходящи за вас.

Виждате кой ви е харесал за vip

С премиум версията няма нужда да си съвпаднете с някого, за да видите, че ви е харесал.

Насладете се на всички профили за vip

Пълен достъп до всички профили на сайта, независимо дали съвпадате с тях или ги намирате в търсачката.

Писане и получаване на съобщения за vip

С премиум може да пишете на всички потребители на сайта, неограничен брой пъти. Платеният абонамент също така е и условие да може да прочитате съобщенията, които другите ви пращат.

Loveeto Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Съвпадане с други потребители
Персонализация на профила
Достъп до история на съвпаденията
Достъп до това, кои потребители са подходящи за вас
Вижте кой е посетил профила ви

Премиум абонамент - месец

$26,96

Достъп до това кой ви е харесал
Достъп до профилите без да има нужда да сте съвпаднали
Можете да пишете съобщения
Достъп до личен чат с агент по поддръжката на сайта
Можете да получавате съобщения

Функции, струващи монети - 100

$2,99

Изпращане на подаръци

ВИП профил

$6,90

Профилът ви се вижда пръв при суайпването
Съобщенията ви излизат най-отгоре на потребителя, на когото сте писали

Loveeto Плюсове и Минуси

Плюсове

Опростен и привлекателен интерфейс
Липса на реклами
Улеснява ви, като показва кои потребители са подходящи за вас

Минуси

Нужен ви е платен абонамент
Висока цена

Loveeto за потребителите

Плюсове

Всякакъв тип потребители
Безплатни идеи как да започнете разговор
Screenshot

И накрая моето мнение за Loveeto

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

От една страна, Loveeto предлага полезни функции и със сигурност ви дава възможност да откриете това, което търсите. От друга обаче, тези услуги са вече повече от стандартни и могат да се намерят на много места и то на по-ниска цена. Високата цена е нещото, което е напълно нормално да отблъсне българския потребител, в това число и мен. Същевременно, ако можете да си го позволите и парите не са проблем за вас, то не губите абсолютно нищо ако пробвате.

Loveeto Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Светльо, 22 години

Добро място ако си търсите любов, но ако искате просто да си пишете с някого, това не е за вас.

ДА 4 НЕ 2
Огнян, 25 години

Адски висока цена и то за нищо. Няма никакви хора в моя град, а повечето профили изглеждат супер фалшиви. Не препоръчвам.

ДА 7 НЕ 0
Яница, 38 години

Всички знаем, че е скъпо, но аз лично съм доволна, защото намерих много точен пич, с когото и в момента сме във връзка. Та не ми говорете, че е невъзможно.

ДА 0 НЕ 5
Петър, 30 години

За тези, които се оплаквате, че е скъпо- ми никой не ви е виновен, че не може да си го позволите. Аз съм доволен от това, което получавам за цената

ДА 1 НЕ 4

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg