Planetromeo

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Planetromeo Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,0/10
4 000 000+ / 30+
Planetromeo

Достъпност и функционалност: 8,3/10

Безопасност: 8,3/10

Структура на профила: 8,5/10

Потенциал за намиране на партньор: 8/10

Обслужване на клиенти: 7,8/10

Цена: 7,3/10

Planetromeo Мнения, рецензии и отзиви

Един гей рай

Planetromeo е изключително популярна световна платформа за хора с различна сексуална ориентация, която за моя лична изненада изглежда много известна и у нас. Ако сте всичко друго, но не и хетеросексуални, каквото и да търсите, вероятно ще го намерите тук. А ако не го намерите тук, то едва ли ще успеете и другаде. Платформата включва потребители на всякакви възрасти и с разнообразни цели, макар че няма какво да се лъжем, огромна част от тях търсят секс. Набора от неща, които може да правите на сайта е доста обширен, като по-долу ще опитам да опиша най-интересните от тях.

Детайлен процес по регистриране

Ако искате да се регистрирате, попълвайки две полета, то това място не е за вас. Регистрацията в Planetromeo изисква да дадете колкото се може повече данни за вас, от сорта на ръст, раса, статус, та дори и къде се бръснете. Смятам, че за нуждите на сайта това е адски полезно и цели да постави картите на масата, за да знае всеки с кого си има работа. Разбира се, може да се излъже, но не виждам в чия полза е това, след като в крайна сметка целта в повечето случаи е среща наживо.

Освежаващ и функционален

Външният вид на сайта е естетичен и модерен, а който казва обратното, според мен доста си криви душата. Търсенето на потребители никога не е по-лесно, защото такива ви излизат на база разстоянието, на което са от вас, активността им, кога са се регистрирали и какво ли още не. Имате право да филтрирате всичко, което ви излиза, на база характеристики като ръст, килограми, големина на любовната писалка, предпочитана роля в секса, ориентация и това, което ме шашна – дали е обрязан или не.

Изключително богат профил

Профилът на всеки човек в сайта е направен така, че да казва колкото се може повече за него. Има вградени полета, в които да добавите неща не само за външния си вид (който да сме честни, далеч не е достатъчен фактор), но и за това какво обичате да правите, ваши психологически характеристики и сексуални фетиши. Например, всеки потребител може да види дали всъщност сте срамежлив или екстровертен, доколко сте подреден и държите ли на ползването на презерватив. Откъм снимки, можете да добавяте повече от една, като разполагате с личен архив за по-пикантни фотографии, които да имате под ръка, ако решите да ги споделите с някой по-специален потребител.

Повече от просто сайт за запознанства

Идеята на Planetromeo е да бъде повече от сайт, в който да срещнете някого за една вечер. Освен очаквания социален елемент, платформата предлага и богат на съдържание блог, в който да намерите актуална информация, засягаща гей общността.

Всичко това - безплатно

Въпреки, че има абонамент, който носи някои приятни екстри, в същността си, сайтът е напълно безплатен. Можете да извлечете всичко нужно за едно страхотно преживяване, без да плащате и стотинка. Ако искате да се поглезите обаче, абонаментният план далеч не е скъп и е повече от приемлив, дори за нашите ширини

Planetromeo Функции

Подробно персонализиране на профила

Още с регистрацията сайта ви задължава да разкажете колкото се може повече за себе си – от ръст и тегло, до предпочитанията ви и подробности относно външния ви вид.

Подробна търсачка

С функцията RADAR търсите потребители на база разстояние, като първо ви излизат тези най-близко до вас и то с точност до метри. В допълнение, можете да разширите опциите и да търсите хора, отговарящи на разнообразни ваши предпочитания. Така например, може да намерите перфектния партньор, който да харесва същите неща в леглото като вас, да е с точно толкова окосмение, колкото го искате и да търси точно това, което и вие.

Лесен достъп до всички

На малко места е толкова лесно да се свържете с останалите, колкото е тук. Просто си избирате потребител, цъкате на изпрати съобщение и може да му напишете каквото ви душа пожелае. Много по-удобно от други платформи, в които трябва да чакате другия потребител да ви одобри предварително.

Групи

Ето това вече е смея да кажа, нещо новаторско и повече от полезно. Planetromeo предлага възможността да се включите в група, базирана на вашите интереси, а и не само. Например, има група за желаещи да практикуват секс на открито, любители на травестити, фуутфетишисти. Това което ме шашна е, че дори има група на тираджийте в България. Надявам се с това съм ви убедил, че какъвто и да сте, вероятно има и група за вас.

Интимни снимки за vip

Някои потребители добавят интимни снимки в профилите си, като ако искате да ги видите, трябва да поискате разрешения. По принцип, може да го правите до 3 пъти, но с платената версия, тези опити са неограничени.

И още много други за vip

От качване на неограничен брой снимки до това да гледате профили в скрит режим, премиум функцията на сайта ви отваря доста нови възможности, които съм описал подробно по-долу.

Planetromeo Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители по разнообразни критерии
Достъп до групи, базирани на интереси
Изпращане на съобщения до всички
Добавяне на снимки в профила ви, включително и секретни
Смяна на локацията
Разглеждане и връзка с ескорти
Добавяне на описание

RomeoPlus

12 лв (за месец)

Виждате интимните профилни снимки на потребителите
Неограничен брой профили, които може да запазвате или блокирате
Възможност да скриете, че сте посетили даден профил
Неограничен брой снимки
Съставяне на планове за пътуване и възможност да ви виждат в 5 града
Бързо споделяне на личните ви снимки

Planetromeo Плюсове и Минуси

Плюсове

Aко човек е гей, вероятно има регистрация
Филтриране на профили
Сайтът може да се използва напълно безплатно
Пишете на когото си поискате
Допълнителни екстри, като ескорти и блогове

Минуси

Доста разгонени потребители, което може да не е по вкуса на всички
Част от потребителите предпочитат да не си показват лицата на профила

Planetromeo за потребителите

Плюсове

Подробни опции за търсене
Страхотен набор от функционалности и екстри
Красив и удобен дизайн
Screenshot

И накрая моето мнение за Planetromeo

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Planetromeo може би е сайтът, който ми направи най-голямо впечатление досега откъм възможности и функционалност. Замислен е добре и допринася за развитието на една гей общност, чиито членове най-накрая да се чувстват приети и на мястото си. Дори мисля, че би имало доста голям потенциал в това да се направи сайт за хора от всякаква сексуалност, базиран на същата платформа. С две думи – препоръчвам на всеки, който е с различна сексуална ориентация и иска да намери мислещи като него хора тук, а и от цял свят.

Planetromeo Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Елена, 34 години

Всички знаете колко е трудно да си гей и да намериш правилния човек. За това адмирирам проекти като Planetromeo, които създават чувство на привързаност към една общоност и най-накрая се почувствах на мястото си след толкова години.

ДА 0 НЕ 0
Демир, 30 години

Не бих препоръчал ако търсите нещо сериозно, най-много да ви наспамят с пишки и дотам.

ДА 0 НЕ 0
Владо, 25 години

Ми какво да ви кажа, чукам се всяка седмица с някой различен, а това не би било възможно без сайта.

ДА 0 НЕ 0
Цвети, 19 години

Никога не съм си мислел, че има толкова гейове около мен. Аз съм от малък град и е мега трудно да говориш за това и да се разкриеш пред хората. Тва тук обаче ми помогна, евала.

ДА 0 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg