CasualDating

CasualDating Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
9,3/10
37 000+ / 30+
CasualDating

Достъпност и функционалност: 5,8/10

Безопасност: 5,2/10

Структура на профила: 5,9/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,1/10

Обслужване на клиенти: 5,8/10

Цена: 5,1/10

Кой е
онлайн
8186 потребители са онлайн

Едвин
Едвин, Възраст: 34
Мария
Мария, Възраст: 24
Борис
Борис, Възраст: 34

CasualDating Мнения, рецензии и отзиви

Идеалната онлайн среда, пълна с хора, търсещи същото като теб

Наистина възможностите, които ще Ви предложи платформата, имат доста широк обхват. Хилядите потребители с разнообразни търсения са гаранция за това. Търсят се любовни афери, приятелства, а защо не и дълготрайни партньорства и връзки. Чатът Ви дава възможност да опознаете добре потребителя срещу Вас преди да го поканите на среща очи в очи. Някои предпочитат да общуват с хора на далечно разстояние, като това им дава по-голяма свобода и сигурност, а други търсят близост и хора от същия град или район- имате и двете опции. Богатите опции за определяне на характеристиките на всеки потребител ще Ви позволят да имате индивидуалност и да търсите в приложението човек, който да отговаря на нея. Без значение от възрастта Ви, образованието, телосложението, опита и предпочитанията- със сигурност ще попаднете на някого, който е точно като Вас или би Ви допълнил, а защо не и просто едно забавление без усложнения. Разнообразието, което предлага днешният свят не е за изпускане, а сайтът е перфектният шанс да се докоснете до него.

Опростена и безплатна регистрация

За да се регистрирате и да започнете онлайн приключението си, трябва само да въведете потребителско име, парола и мейл за потвърждение на регистрацията. Всичко това е абсолютно безплатно, за разлика от много платформи, които биха изисквали плащане още на тази стъпка. След като вече сте регистриран потребител, сайтът ще Ви насочи към онлайн пространството Mydates, откъдето вече може да управлявате профила си и да определите какви данни за себе си ще споделите и какви не. Имайте предвид, че по-голяма успеваемост бихте имали ако сте честни, а също така ако обогатите профила си с повече лични характеристики и снимки. Подберете инфорация за образованието си, интересите си, професията си, семейното си положение и други. Ще забележите, че получавате много нови съобщения от потребители- това е трик, който да Ви стимулира към повече активност и е малко спорен откъм ползотворност.

Всички предпоставки за пълноценно и приятно онлайн (и не само) прекарване

Визията на сайта е модерна, но също така и достатъчно лесна, за да се ориентирате бързо и да настройвате профила си и да комуникирате с интересните Ви потребители. Менюто е на български език, което още повече би Ви улеснило. Можете да пишете на хората, които са Ви привлекли, стига да имате наличието на 50 „монети“ във виртуалния си портфейл на сайта, както вече бе споменато. Така нареченото „съвпадение“ не е нужна предпоставка за започване на чат, но ще видите, когато харесан от Вас потребител Ви отговори със същото.

Как става комуникацията

Улеснена е максимално и предлага богат набор от възможности- дали просто искате да си чатите за да се опознаете и евентуално да преминете на друго ниво, или да започнете с по-тънък онлайн флирт като опцията „изпрати подарък“ или „изпрати целувка“- изборът е изцяло Ваш. Можете да добавите потребител в раздел „Любими“, за да не го изгубите в морето от хора, а също и да си пращате GIF-ове.

Потребителска база

Потребителите са много и най-разнообразни, не сте ограничени с определено местоположение, а иможете да търсите по определен град. Това ще Ви е от полза в динамичния живот, особено ако често пътувате и искате нови емоции. Ще откриете хора на най-различна възраст, и мъже и жени. Всеки от тях носи своята индивидуалност и предпочитания- дискретна близост, небрежен чат, приятелство или сериозни отношения.

Платени услуги

Casualdating ще Ви предложи различни опции, много от които безплатни, но е важно да знаете, че една от най-важните- изпращането на лични съобщения, е платена. Сайтът работи със своеобразна валута, наречена „монети“, като в началото стартирате с набор от 100 монети. Необходими са Ви поне 50, за да пишете на потребител. Ценоразписът се намира в горния десен ъгъл до профила Ви, като колкото повече „монети“ закупите, толкова по-изгодна би Ви се получила покупката- например при закупуване на „монети“ на цена 99,99лв. де факто 330 ще бъдат бонус.

Заложете на личното общуване

Непременно спазвайте добър тон и се въздържайте от вулгарности. Това не означава, че не може да дадете воля на фантазиите си и палавите си наклонности- стига отсрещната страна да е настроена на същата вълна като Вас. Опознайте онзи/онази с когото общувате, прочетете личната му информация на сайта, поинтересувайте се от интересите му. На сайта преобладават женските профили, което не е толкова често срещано в онлайн средите, където обикновено мъжете са мнозинство. Това е особено стимулиращо за ценителите на дамите. Богатият диапазон от възраст също е доста полезен- ако предпочитате по-зрели жени или мъже, или пък по-млади и неопитни- всичко е във Вашите ръце и способността Ви да комуникирате. Всичко, което може да Ви предложи

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
08. 11. 2021

CasualDating Функции

Търсене на потребители

Търсенето на потребител не става директно, а като въведете определени характеристики, отговарящи на него- като град, възраст и т.н. В случай, че определен профил Ви направи впечатление, можете да го добавите в „Любими“. При всички положения после лесно ще го откриете. Можете да следите и кои потребители са посетили Вашия профил, а също така и кои са Ви харесали. Това ще Ви помогне бързо да се ориентирате на кои от тях можете да отвърнете.

Лична информация

Препоръчително е да попълните профила си с богато лично съдържание, като снимки и лични характеристики, както и предпочитания и цели- деца, навици на пушене и алкохол и много други. Вероятно от опит знаете, че анонимните потребители събират най-малко внимание в такива онлайн мрежи.

Целувка

Ако сте срамежливи и не знаете как да започнете разговора, може би е подходящо да заявите симпатиите си с изпращане на „целувка“, като другата страна може да Ви отвърне. Това е напълно безплатна опция.

Съобщения

Без да имате необходимост от съвпадение на симпатиите, имате възможност да пишете на всеки потребител, който привлече вниманието Ви, стига да имате налични поне 50 „монети“.

Подаръци и GIF-ове

„Подаръкът“, който е във формата на добре познатите чат стикери, е интересен начин за показване на интерес. Всеки подарък е с различен ценоразпис и струва определена сума „монети“, описани са в каталог от менюто. Ако желаете, можете да изпратите и GIF на цената на стандартно съобщение, тоест 50 „монети“.

CasualDating Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Откриване на други потребители в менюта Любими, Харесани, Посетители
Достъп до всички профили в сайта
Публикуване на лична информация и снимки, както и видео съдържание
Изпращане на целувки

Еднократно заплащане

Изпращане на съобщения и подаръци- за писане на 1 съобщение ще похарчите общо 50 „монети“. Заплаща се на база „монети“, като има подробен ценоразпис и намаления за закупуване на пакети.

CasualDating Плюсове и Минуси

Плюсове

Сравнително богат избор от мъже и жени на различна възраст, с разностранни интереси и физически данни.
Напълно безплатно разглеждане на потребителската база и липса на изискване за взаимна симпатия за започване на чат
Потребители от различни градове

Минуси

Платена комуникация с потребителите, която не е евтина
Висок брой автоматични съобщения с цел привличане на интерес и активност

CasualDating за потребителите

Плюсове

Удобен за използване интерфейс, приятен и свеж дизайн
Сайтът предлага богата база от хора, с които да си изкарате супер онлайн, а защо не и на живо след това
Screenshot

И накрая моето мнение за Casualdating

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Добро впечатление ми правят дизайна на сайта и големия възрастов диапазон, в който откривам активни потребители, търсещи най-разнообразни неща. Като човек с разностранни интереси определям това за особено важно. Смятам обаче, че сумите, които се изискват за свободно чатене между потребителите, са твърде високи, а и липсва опцията за абонамент, например за определен период. Изобщо според мен системата на „монетите“ не е най-разумната.

CasualDating Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (0)
Позитивни отзиви (0)
Негативни отзиви (0)

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg