Wadanga

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Wadanga Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,0/10
120 000+ / 30+
Wadanga

Достъпност и функционалност: 8,5/10

Безопасност: 8/10

Структура на профила: 8/10

Потенциал за намиране на партньор: 7,8/10

Обслужване на клиенти: 7,8/10

Цена: 7,8/10

Wadanga Мнения, рецензии и отзиви

Лесна и удобна платформа за интимни отношения

Wadanga е набиращ популярност сайт за запознанства, в който едва ли ще е изненада, че хората търсят основно секс. Въпреки това, далеч не са малко и тези, които биха се задоволили по-скоро с интимен чат, че дори и само приятелство. Хубавото е, че всеки потребител е написал предварително какво иска и шансът за недоразумения изглежда е минимален.

Регистрацията е лесна, бърза, но и платена

Това е от тези сайтове, които не ви искат кой знае колко откъм информация, за да ви приемат в обятията си. Имате нужда само от актуална електронна поща и сте готови. Всяка друга персонализация на профила се случва след това и по ваш избор. Уловката обаче е в това, че регистрацията струва пари. За да изпълните процеса, трябва да пратите смс или да платите с карта сумата от 6 лева. Не е много, но не е и малко, биха казали някои, но според мен еднократната инвестиция си струва за това, което ще намерите вътре.

Това, което ви трябва и нищо повече

Не мога да кажа, че от Wadanga са си играли особено да направят сайта си красив или пък да го набутат с неща, които да правите. Тук имате само наистина необходимото, но пък някои хора са казали, че най-простите неща са и най-гениални.

Добавяйте информация на профила си

Както добре знаете, винаги е хубаво да направите профила си колкото се може по-подробен. От Wadanga дават тази възможност, като ви позволяват да добавите свое лично описание. Освен това, е добре да посочите какво точно търсите и малко повече неща за себе си, като например дали пушите, пиете или пък имате деца. Разполагате също така с дълъг списък от интереси, от които да избирате. Най-интересната част разбира се са сексуалните предпочитания, като тук отново има дълъг списък с неща, които да отбележите, че ви допадат, заедно с това колко опит имате и колко точно сексуална личност сте. За мъжката аудитория дори има вариант да посочите размера на пениса си, а за женската – на гърдите.

Допълнителни статистики

Винаги съм намирал за много интересно, когато някой сайт показва статистики за потреблението си. Wadanga е такъв сайт и там постоянно можете да се информирате за това колко активна е базата и оттам – има ли смисъл да сте в нея. На ден се изпращат средно по 24 000 съобщения, което по моя преценка е доста добре като за изцяло български сайт с родна публика.

Платена регистрация

За разлика от много други платени сайтове, които ви позволяват да се регистрирате безплатно, но после ви таксуват за всичко, при Wadanga нещата са по-директни. Не можете да се регистрирате без да изпратите смс или платите с карта. Сумата е 6 лева, колкото една кутия цигари, но ви позволява да се наслаждавате необезпокоявани на сайта, като няма да ви притесняват и досадните реклами.

Wadanga Функции

Персонализиране на профила

Регистрацията е бързо, но впоследствие имате възможността да напишете доста неща за себе си в профила, които определено ще бъдат полезни в по-лесното намиране на партньор.

Търсене на потребители

Търсенето е максимално улеснено, като хубавото е, че може да търсите хора от всяка една точка на страната. Освен това може да филтрирате резултатите на база това, което искате човекът отсреща да търси, както и възрастта му.

Пишете и изпращайте приятелства наред

Ако някой ви хареса, можете безпроблемно да му драснете съобщение или пък директно да му изпратите покана за приятелство. Няма никакви ограничения откъм това, което може само да радва потребителя.

Срещи

Тук имаме налице и класическата система, в която swipe-вате наляво или надясно произволни потребители, с надеждата да се харесате взаимно. Предвид, че контактите ви не зависят от тази опция, бих казал, че тя е по-скоро за забавление, отколкото функционална.

Свободно разглеждане на сайта за vip

Както вече споменах, регистрацията в Wadanga е платена, което ще рече, че не може дори да попаднете в сайта, без да изпратите предварителен смс. Веднъж направено обаче, това ви дава достъп до абсолютно всички функционалности, които платформата може да ви предложи.

Промотиране на профила за vip

Това е от малкото платени опции в сайта и ви позволява да качите профила си нагоре в резултатите. Това гарантира по-голям поток от хора, които да ви видят и съответно оценят подобаващо.

Изпращане на подаръци за vip

Последното платено удоволствие ви позволява да изпращате подаръци под формата на картинки и стикери, за да грабнете вниманието на този, когото желаете.

Wadanga Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители по по пол, цел и възраст
Изпращане на покани за приятелство
Изпращане на съобщения до всички
Добавяне на снимки в профила ви, включително и лични такива

Промотиране на профил

4 лв

Профилът ви излиза най-напред и така получавате повече внимание от другите потребители

Изпращане на подаръци

2 лв (за месец)

Профилът ви излиза най-напред и така получавате повече внимание от другите потребители

Wadanga Плюсове и Минуси

Плюсове

Лесна ориентация в сайта
Подробно описание в профилите
Липса на реклами
Пишете на когото си поискате
Адекватна потребителска база

Минуси

Платена регистрация
Липса на функционалност

Wadanga за потребителите

Плюсове

База от хора, които знаят какво търсят
Лесен за ориентация
Може да пишете на всички
Screenshot

И накрая моето мнение за Wadanga

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Wadanga е полезен, достъпен и добре измислен сайт. Истината обаче е, че нищо не го различава от другите и е една капка в морето от такива сайтове напоследък. Платената регистрация е силен недостатък, макар че сумата е по-скоро символична и се заплаща еднократно. Личното ми мнение е, че предвид скромната сума си струва да си опитате късмета – губите 6 лева, но има немалък шанс да спечелите нещо много повече.

Wadanga Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Тихомир, 19 години

Изисква търпение, няма кво да се лъжем. В крайна сметка обаче се запознах с момичета, които ми вързаха и даже ще се срещаме отново.

ДА 2 НЕ 1
Ема, 41 години

За нищо не става и това с платената регистрация е пълна глупост, не може да ме карат да плащам без да знам дали изобщо нещо ще ми се върне.

ДА 7 НЕ 0
Стоян, 20 години

Като жена те свалят много, което е и очаквано, но се намират свестни мъже, които да ти привлекат вниманието, препоръчвам.

ДА 0 НЕ 2
Лео, 35 години

Кефи ме, макар че съм от малък град има хора, с които да разговарям, че тук таме и други работи даже.

ДА 0 НЕ 1

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg