Swing

Swing Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,3/10
4 500 000+ / 23+
Swing

Достъпност и функционалност: 5/10

Безопасност: 5,9/10

Структура на профила: 5,6/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,7/10

Обслужване на клиенти: 3,5/10

Цена: 4,5/10

Кой е
онлайн
995575 потребители са онлайн

Присъедини се
Евгени
Евгени, Възраст: 26
Наталия
Наталия, Възраст: 29
Лъчезар
Лъчезар, Възраст: 27

Swing Мнения, рецензии и отзиви

Срещнете любовта на Swing

Не се подвеждайте по постовете, които ще срещнете след регистрацията. Swing е място за сериозни хора, които търсят сериозни запознанства. Именно това е неговата идея – да събере хората, независимо къде се намират те по света. Имате въможността да се запознаете с човек, който споделя вашите възгледи и търси връзка, каквато и вие.

Филтрирайте търсенето

Можете да търсите по град, пол, интереси, потребителско име и много други. Целта на филтрите е да откриете точно такъв човек, от какъвто се интересувате. След като го откриете, може да го добавите в приятели или пък да се свържете с него. Ако го добавите в приятели, имате възможност да следите снимките и постовете, които той качва, точно както в някоя социална мрежа. Писането на съобщение е малко по-сложно, защото изисква купуването на VIP абонамент.

Много платени функции

Сайтът действително ви предлага много възможности за търсене и намиране на партньор, както и за изразяване на вашите чувства и симпатии, но по-голямата част от ключовите функции на сайта са платени. В това число са и съобщенията. Без съобщения вие едва ли ще можете да се запознаете с някого на сайта. Точно тук е и сложността – цената за VIP акаунта излиза достатъчно скъпо.

Добре поддържан уебсайт

Ако имаме предвид по-голямата част от нискобюджетни сайтове за запознанства, които циркулират в българския интернет, то Swing не може да не се открои. Неговият дизайн и менюта са добре поддържани и това се дължи на неговата активност. Факт е, че докато има потребители и хора, които да плащат за използването му, сайтът ще може да поддържа професионален и модерен интерфейс, който да радва окото и да изпълнява функциите си на високо ниво.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
06. 10. 2021

Swing Функции

Споделяне на снимки

Както в социална мрежа, на Swing можете да споделяте снимките си и да пишете интересни истории с тях. Това ще привлече вниманието на други потребители.

Популярност

Ако ваша снимка или пост набере достатъчно популярност, има шанса да попадне на първата страница на другите потребители.

Блогпост

Освен снимки и статус, можете да пишете собствени блогпостове, в които да разкажете нещо интересно или пък да изразите мнение по някаква тема.

Снимки

Снимките ще са вашата валута на сайта. Точно те ще ви спечелят внимание и благодарение на тях ще се запознаете с човек, който търси онова, което и вие.

Съобщения за vip

Съобщенията и изобщо цялата комуникация в сайта е достъпна само за хора с VIP абонамент.

Системата Icebreaker

Тази система ще ви помогне да се запознаете, като пише от ваше име съощбения, коментари и изпраща покани за приятелство.

Swing Цена за VIP акаунт

30 дни абонамент

29,95€

увеличавате популярността си на сайта
достъп до четене и писане на съобщения
изпращане на подаръци
получавате специална VIP значка
Интересувам се

90 дни абонамент

14,95€ (за месец)

увеличавате популярността си на сайта
достъп до четене и писане на съобщения
изпращане на подаръци
получавате специална VIP значка
Интересувам се

Swing Плюсове и Минуси

Плюсове

доста популярен уебсайт
може да намерите запознанства от всякакъв вид

Минуси

рекламите
много хора няма да могат да си го позволят

Swing за потребителите

Плюсове

това е един сайт, който е готов да събере хора от цял свят
определено са се постарали над дизайна

И накрая – моето мнение за Swing

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Swing е донякъде класически в подхода си към запознанствата. Положителната му страна е, че има огромно количество потребители, които търсят любовта и щастието в живота. От друга страна, без VIP акаунт вие едва ли ще може да направите нещо на сайта. Съобщенията, които са ключови за едно успешно запознанство, са платена функция, тоест инвестицията е задължителна. За съжаление, според мен този факт и тази цена ще разочароват много хора.

Интересувам се

Swing Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Теодора, 41 години

Беше ми неудобно в началото, но май сайтът добре се справя да ми помага в запознаствата. Аз лично не смятам цената за чак толкова висока. Все пак ако искате да постигнете нещо, трябва да инвестирате.

ДА 6 НЕ 4
Николай, 32 години

Има доста жени, които да ти пишат. Не знам колко от тях ти пишат наистина и колко през онази фунцкия, но определено чувството е приятно!

ДА 16 НЕ 9
Цветан, 36 години

Истината е, че сайтът просто не е за вас. Ако търсите сериозни запознанства, има много други по-добри сайтове. Този иска пари неясно за какво и дава неясно какво. Не си губете времето и парите с него.

ДА 18 НЕ 15
Трифон, 38 години

Такъв сайт търсех дълго. Тепърва ще решавам, дали да инвестирам, но определено ми харесва цялостното му представяне. Ако намеря достойна жена, ще се замисля сериозно!

ДА 24 НЕ 14
~102 419 са онлайн

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg