Swing

Swing Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,3/10
4 500 000+ / 23+
Swing

Достъпност и функционалност: 5/10

Безопасност: 5,9/10

Структура на профила: 5,6/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,7/10

Обслужване на клиенти: 3,5/10

Цена: 4,5/10

Кой е
онлайн
995575 потребители са онлайн

Евгени
Евгени, Възраст: 26
Наталия
Наталия, Възраст: 29
Лъчезар
Лъчезар, Възраст: 27

Swing Мнения, рецензии и отзиви

Срещнете любовта на Swing

Не се подвеждайте по постовете, които ще срещнете след регистрацията. Swing е място за сериозни хора, които търсят сериозни запознанства. Именно това е неговата идея – да събере хората, независимо къде се намират те по света. Имате въможността да се запознаете с човек, който споделя вашите възгледи и търси връзка, каквато и вие.

Филтрирайте търсенето

Можете да търсите по град, пол, интереси, потребителско име и много други. Целта на филтрите е да откриете точно такъв човек, от какъвто се интересувате. След като го откриете, може да го добавите в приятели или пък да се свържете с него. Ако го добавите в приятели, имате възможност да следите снимките и постовете, които той качва, точно както в някоя социална мрежа. Писането на съобщение е малко по-сложно, защото изисква купуването на VIP абонамент.

Много платени функции

Сайтът действително ви предлага много възможности за търсене и намиране на партньор, както и за изразяване на вашите чувства и симпатии, но по-голямата част от ключовите функции на сайта са платени. В това число са и съобщенията. Без съобщения вие едва ли ще можете да се запознаете с някого на сайта. Точно тук е и сложността – цената за VIP акаунта излиза достатъчно скъпо.

Добре поддържан уебсайт

Ако имаме предвид по-голямата част от нискобюджетни сайтове за запознанства, които циркулират в българския интернет, то Swing не може да не се открои. Неговият дизайн и менюта са добре поддържани и това се дължи на неговата активност. Факт е, че докато има потребители и хора, които да плащат за използването му, сайтът ще може да поддържа професионален и модерен интерфейс, който да радва окото и да изпълнява функциите си на високо ниво.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
06. 10. 2021

Swing Функции

Споделяне на снимки

Както в социална мрежа, на Swing можете да споделяте снимките си и да пишете интересни истории с тях. Това ще привлече вниманието на други потребители.

Популярност

Ако ваша снимка или пост набере достатъчно популярност, има шанса да попадне на първата страница на другите потребители.

Блогпост

Освен снимки и статус, можете да пишете собствени блогпостове, в които да разкажете нещо интересно или пък да изразите мнение по някаква тема.

Снимки

Снимките ще са вашата валута на сайта. Точно те ще ви спечелят внимание и благодарение на тях ще се запознаете с човек, който търси онова, което и вие.

Съобщения за vip

Съобщенията и изобщо цялата комуникация в сайта е достъпна само за хора с VIP абонамент.

Системата Icebreaker

Тази система ще ви помогне да се запознаете, като пише от ваше име съощбения, коментари и изпраща покани за приятелство.

Swing Цена за VIP акаунт

30 дни абонамент

29,95€

увеличавате популярността си на сайта
достъп до четене и писане на съобщения
изпращане на подаръци
получавате специална VIP значка

90 дни абонамент

14,95€ (за месец)

увеличавате популярността си на сайта
достъп до четене и писане на съобщения
изпращане на подаръци
получавате специална VIP значка

Swing Плюсове и Минуси

Плюсове

доста популярен уебсайт
може да намерите запознанства от всякакъв вид

Минуси

рекламите
много хора няма да могат да си го позволят

Swing за потребителите

Плюсове

това е един сайт, който е готов да събере хора от цял свят
определено са се постарали над дизайна
Screenshot

И накрая – моето мнение за Swing

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Swing е донякъде класически в подхода си към запознанствата. Положителната му страна е, че има огромно количество потребители, които търсят любовта и щастието в живота. От друга страна, без VIP акаунт вие едва ли ще може да направите нещо на сайта. Съобщенията, които са ключови за едно успешно запознанство, са платена функция, тоест инвестицията е задължителна. За съжаление, според мен този факт и тази цена ще разочароват много хора.

Swing Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Теодора, 41 години

Беше ми неудобно в началото, но май сайтът добре се справя да ми помага в запознаствата. Аз лично не смятам цената за чак толкова висока. Все пак ако искате да постигнете нещо, трябва да инвестирате.

ДА 6 НЕ 4
Николай, 32 години

Има доста жени, които да ти пишат. Не знам колко от тях ти пишат наистина и колко през онази фунцкия, но определено чувството е приятно!

ДА 16 НЕ 9
Цветан, 36 години

Истината е, че сайтът просто не е за вас. Ако търсите сериозни запознанства, има много други по-добри сайтове. Този иска пари неясно за какво и дава неясно какво. Не си губете времето и парите с него.

ДА 19 НЕ 15
Трифон, 38 години

Такъв сайт търсех дълго. Тепърва ще решавам, дали да инвестирам, но определено ми харесва цялостното му представяне. Ако намеря достойна жена, ще се замисля сериозно!

ДА 24 НЕ 15

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg