Milffinder.com

Milffinder.com Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,0/10
50 000+ / 30+
Milffinder.com

Достъпност и функционалност: 9,4/10

Безопасност: 9,9/10

Структура на профила: 9,4/10

Потенциал за намиране на партньор: 9,2/10

Обслужване на клиенти: 8,9/10

Цена: 9,4/10

Кой е
онлайн
11062 потребители са онлайн

Мартин
Мартин, Възраст: 26
Ния
Ния, Възраст: 24
Росен
Росен, Възраст: 26

Milffinder.com Мнения, рецензии и отзиви

Отлично онлайн място за търсене на контакт със зрели дами

Още името на сайта е точно насочващо към възможността на вашия престой в него. Омръзнало ви е от общуване с незрели момичета, които често не знаят какво искат и нямат приоритети в живота си? На точното място сте. Богатият житейски опит на по-възрастните жени е от огромно значение за пълноценната комуникация. Вероятно знаете, че жените над 30 са в пика на своята сексуалност и определено имат много какво да предложат. Дайте воля на страстта си и сексуалните си желания, а защо не и да научите нови неща от човек, който определено има какво да ви покаже. В случай че сте опитен мъж над определена възраст, сайтът също е идеален за вас- можете да откриете равностоен партньор както за забавление, така и в живота генерално. Независимо дали търсите неангажиращ флирт или по-задълбочени отношения, то определено имате възможности за избор. Потребителите разполагат с опцията да попълнят богат каталог от информация за себе си- включително физически данни, което още повече би ви улеснило в намирането на точния човек за вашите предпочитания.

Лесна и безплатна регистрация

Регистрацията в сайта е наистина елементарна- просто изберете потребителското си име и парола, както и мейл, след което потвърдете регистрацията през посочената електронна поща. Като регистриран потребител вие бивате насочен към платформата с име mdates. Ще получите достъп до модерен интерфейс и дизайн на сайта, който ви позволява да построите богат профил според имиджа, който желаете да създадете. Не е задължително, но е желателно с цел пълноценно преживяване, да посочите данни за вас- телосложение, образование, интереси, професия, ръст, както и отношението ви към пушенето и алкохола.Можете да добавите и персонално описание на профила си, което да ви открои и направи по-забележими- не забравяйте, че често зрелите жени много държат на това, защото показва отношение.

Удобният сайт за запознанства (или нещо повече)

След кратък престой на сайта ще се убедите, че модерната визия и лесното ориентиране с удобно меню на български език са особено предразполагащи. Няма изискване за съвпадение с друг потребител, за да можете да му пишете, а както вече уточнихме- само наличие на 50 „монети“ в профила ви. Също така, харесвайки определен профил, впоследствие можете да получите обратно харесване, което да потвърди симпатиите ви. Предлага се и мобилно приложение, за по-голямо удобство.

Контакт между потребителите

Лесна комуникация- не е необходима взаимна симпатия, за да пишете на симпатична жена. Можете да харесате профила, да изпратите „целувка“- още по-силен знак за вашата симпатия, а защо не и „подарък“. Добавянето на потребители в „любими“ също е от предлаганите възможности.

Потребителска база

Има потребители буквално от целия свят, като можете да изберете в кой град да откривате хора. Няма ограничение от страната. Това е особено полезно, ако често пътувате, водите динамичен живот или просто ви е интересно да се запознаете със зрели жени от други географски места. Съотношението на потребители, търсещи сериозни отношения или неангажиращи такива, е относително равностойно- тоест ще можете да удовлетворите и вашите желания. Макар че сайтът е ориентиран към по-възрастните дами, няма ограничение за ползването му и от по-млади такива, на възраст под 30 години.

Допълнителни екстри

Milffinder е сайт, който ще ви предложи богат набор от безплатни възможности, като допълнителните и странични функции също намират своето място. Стандартният потребител няма как напълно безплатно да се наслаждава на сайта с пълните му функции, но цените са сравнително достъпни, което от своя страна разширява потока от хора, а нали всички сме тук тъкмо, за да се намерим? Предложенията за закупуване на привилегии няма да ви се набиват на очи. В първите минути на регистрацията ви обаче ще се натъкнете на някои фейк съобщения, които се изпращат с цел да ви подтикнат към активност- често срещана политика на сайтовете за запознанства. Рекламите са ограничени- ще можете да се концентрирате върху целта на престоя си. Разбира се, съществуват и платени опции, някои от които много важни, които се осъществяват със закупуване на „монети“- при начална регистрация ви се дава бонус от 50 безплатни монети. Ценоразписът ще откриете с кликване върху синия бутон в горния десен ъгъл, до профила ви. Нужно е да уточним, че можете да чатите с други потребители само ако имате налични поне 50 монети в акаунта си.

Пълноценен контакт с палави дами

Не може да не обърнем внимание на особеностите на контакта със зрелите жени- тук не се толерира вулгарността, но можете да дадете свободна воля на фантазиите си и богатото си въображение при запознанство. Не забравяйте, че ще комуникирате предимно с жени, повечето от които имат успешни кариери, често имат и деца и не толерират незрели прояви. Ако сте млад човек и искате да изпитате силата на опита и зрелостта, както и да оставите понякога другата страна да поеме инициативата, не се колебайте да се впуснете в приключението. Едва ли ще останете разочарован. И да не забравяме, че не само жените трябва да бъдат глезени и да чувстват силата на другия пол- понякога и мъжете имат нужда от това.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
28. 9. 2021

Milffinder.com Функции

Търсене на потребители

Не можете да търсите директно потребител- единствено това става чрез въвеждане на град, възрастови граници и пол. Ако даден профил привлече вашето внимание, можете да го добавите към любими, освен да го харесате. Сайтът ви показва и кои потребители са посетили профила ви. В случай че не желаете да добавяте потребител в любими, можете да го откриете и в регистъра на харесаните от вас.

Лична информация

Към профила си е желателно да добавите възможно най-много информация за себе си, освен снимки. Телосложение, образование, деца, професия, отношение към вредните навици, езици, датата си на раждане.

Съобщения

Можете да пишете съобщения на всеки потребител в приложението, стига да имате наличност от 50 „монети“. Не е нужно да имате взаимна симпатия на база „харесване“. В случай, че контакт е нежелателен, винаги можете да блокирате даден потребител.

Подаръци и целувки

Сайтът ви предлага възможност за изпращане на „подарък“ или „целувка“ към профил, привлякъл симпатиите ви. Така може да заявите по-директно интереса си. Опцията за подарък е платена чрез системата на „монетите“.

Премиум функции

Изпращане на подарък, закупуване на „монети“ за писане на съобщения към потребители при липса на 50 „монети“ в онлайн портфейла.

Milffinder.com Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Откриване на други потребители в менюта Любими, Харесани, Посетители
Достъп до всички профили в сайта
Публикуване на лична информация и снимки, както и видео съдържание
Изпращане на целувки

Еднократно заплащане

99 лв

за писане на 2 потребителя ще похарчите общо 50 „монети“. Заплаща се на база „монети“, като има подробен ценоразпис- при закупуване на монети на цена 99,99лв., което е и най-големия възможен брой, получавате 330 бонус.

Milffinder.com Плюсове и Минуси

Плюсове

Много богат набор от зрели жени на различна възраст и персонализирана информация за тях
Безплатно разглеждане и липса на изискване за взаимна симпатия са започване на контакт
По нещо за всеки

Минуси

Платена комуникация с потребителите
Голям брой фалшиви съобщения с цел привличане на интерес

Milffinder.com за потребителите

Плюсове

Улеснен и приятен, обновен дизайн
Сериозни и реални запознанства за двата пола, търсещи разнообразни форми на контакт
Screenshot

И накрая моето мнение за Milffinder

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Впечатлен съм от богатия избор от изградени личности и интересни жени, с които сайтът ми дава възможност да се запозная. Често жени потребители инициират разговора, а предпочитанията ми към възрастови граници са напълно задоволени, включително и за по-млади жени, които не влизат в категорията „милф“. Нужно е оптимизиране на функцията за контакт с потребителите- според мен цената на „монетите“ е висока. Може да се помисли и за закупуване на абонаменти.

Milffinder.com Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Владо, 45 години

Няма как да скрия радостта си от опита си със сайта. Аз съм човек, който няма време да се занимава с незрели хора и тук откривам точно това, което ми е нужно.

ДА 2 НЕ 4
Тихомир, 62 години

Аз съм в предпенсионна възрст, но не робувам на мнението, че животът свършва. Сайтът ми помогна да си го спомня. Тук открих добри събеседници и романтичен контакт.

ДА 2 НЕ 1
Елена, 36 години

Мъжете тук в по-голямата си част са над 40 години и мисля че това доста ограничава избора.

ДА 3 НЕ 5
Петър, 42 години

Място за приятно прекарване, релаксиране от ежедневието и откриване на забавни и приятни хора, а защо не и нещо повече.

ДА 3 НЕ 1

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg