Gepime

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Gepime Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
5,2/10
100 000+ / 21+
Gepime

Достъпност и функционалност: 5,3/10

Безопасност: 5,3/10

Структура на профила: 5,3/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,5/10

Обслужване на клиенти: 5/10

Цена: 5/10

Gepime Мнения, рецензии и отзиви

Класика в жанра

Да, в българския интернет съществуват и сайтове, които са създадени специално за да си намерите партньор на секс за една нощ. Един от най-популярните сред тях е Gepime. Функциите му са напълно специализирани за изпълнение на тази цел (за тях по-късно). Използването му е лесно, а интерфейсът, ако и да не е най-впечатляващият в интернет, то очевидно не е оставен на самотек. Напротив, за него са положени усилия.

Няма как да сбъркате

Както споменахме, всичко в сайта крещи каква е неговата целева група – „разкрепостени българи“. Страницата за регистрация е съпроводена от провокативно (но не прекалено) видео, което ви настройва за това, което следва. Няма много неща за попълване освен вашите основни данни и какво точно търсите – тоест с кого търсите секс. Като опциите са доста „разкрепостени“, ако трябва да се придържаме към духа и терминологията на Gepime.

Потвърждаване на профила

Естествено, след като си направите профил, ще трябва да положите малко усилия, за да го направите пълноценен и потвърден. Ще трябва да потвърдите пощата си, да качите снимка през сайта, да напишете нещо за себе си. Подобни мерки следва да се приветстват, защото сайтове за бързи запознанства са благоприятно място за хора с фалшиви профили и недобри помисли. В този смисъл Gepime се справя добре със задачата.

Хиляди онлайн във всеки един момент

Става дума за реални хора, които са онлайн и вероятно са готови да си общуват с вас на най-популярната тема на сайта – секс. Наистина цифрата оставя в сянка много други сайтове за запознанства, независимо от специализацията им. Дори в сайтове с по-голяма потребителска база трудно могат да се намерят толкова хора онлайн.

Хиляди снимки и интересни начини на търсете

Във всеки един момент имате достъп до десетки хиляди снимки на потребители на сайта. Знаете какво да очаквате от снимките и това е нормално за мястото, на което ще се регистрирате. В духа на снимките имате възможност да правите специализирано търсене по най-красиви гърди, дупета, лица, крака или на каквото там сте фен.

Лесен чат

Достатъчно е кликнете върху снимката на човека, когото сте харесали, и ще се озовете в профила му. Там лесно може да започнете с него разговор – поленцето за текст е закачено най-отгоре в профила.

За всеки вкус

Когато разглеждате снимките и почетете коментарите под тях, напълно ще се убедите, че всеки вкус може да бъде задоволен. Gepime излъчва активност и създава чувството, че всеки потребител със сигурност може да намери човек, който да пожелае да бъде с него. Между другото, в Gepime не се търси само секс, все пак има и хора, които са готови на сериозна връзка, въпреки че тук изглежда те са малцинство.

Всякакви възрасти и полове

Тук няма възрастова група, която прекалено да преобладава, със сигурност ще намерите привлекателни хора от вашата възраст, готови да се занимават с вас и това, което искате. И да, правилно разбрахте – преобладава не един и не два пола в сайта, тук са намерили мястото си и гейове, лесбийки, а също и трансджендъри.

Gepime Функции

Обяви

В „обявите“ на сайта може да откриете реални „обяви“ за секс и други услуги на заинтересовани лица. Струва си да ги проверите, ако нямате време за губене за разглеждане на профили и чатове.

Смяна на статуса (Платен абонамент)

Срещу закупуване на абонамент имате интересната възможност да изберете между 5 различни вида статус на вашия профил. Безплатният абонамент предлага само „онлайн“ и ограничен чат, а платеният ви дава достъп до напълно невидим, „воайор“, частично невидим“, онлайн без чатове.

Предаване на живо (Платен абонамент)

В тази функция може да гледате предаванията на живо на потребителите в Gepime, но тази услуга също е платена. В предаванията може да има безобидни разговори с публиката, но могат да бъдат включени по-разкрепостени действия.

Чат стаи и групов чат

Освен чата 1 в 1, може да си общувате и т.нар. „стаи“ или групи. Напълно очаквано, най-популярната „стая“ е „Секс тази вечер“, но има и стаи за обикновен чат, виртуален секс и пр.

Гласувания и класации по дни

За снимките на всеки един профил може да гласувате с оценка от 1 до 5. Профилите, събрали най-много гласове за деня, завоюват класациите, като могат да попаднат на позиция от 1 до 50.

Gepime Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

изпращане на съобщения
харесване на снимки
качване на снимки
публикуване на обяви

30 дни абонамент

5 лв

изпращане на съобщения
харесване на снимки
виждате кои потребители са ви сравнили
виждате кой ви е предпочел
достъп до списък с „най-секси“ профилите
неограничен брой покани за приятелство

120 дни абонамент

4 лв (за месец)

всички изброени услуги

360 дни абонамент

3 лв (за месец)

всички изброени услуги

Gepime Плюсове и Минуси

Плюсове

достъпен сайт за бързи срещи
платеният абонамент е полезен и по джоба на всеки
хиляди потребители онлайн във всеки един момент
активността на сайта е обнадеждаваща

Минуси

не е мястото за сериозни връзки
някои снимки могат да дойдат в повече на по-консервативни потребители
същите тези консервативни потребители ще се отвратят и от всичко останало

Gepime за потребителите

Плюсове

сайтът е нещо различно, една голяма работеща платформа, която изпълнява добре ролята си на жрица на неангажиращата любов
на практика всеки има шанс да намери секс за една нощ, дори ако не го търси
в Gepime постоянно има хора онлайн, сайтъте жив по всяко време на денонощието

И накрая – моето мнение за Gepime

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Gepime Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Антон, 28 години

Нищо лошо не мога да кажа за Gepime, тук можеш да завъртиш кратко запознанство и да останеш доволен, а после да забравиш човек. Регистрирайте се, няма какво да чакате.

ДА 4 НЕ 5
Олга, 28 години

Още като влезеш на първата страница, съжаляваш, че си се регистрирал. ПЪЛНО е с извратеняци, загорели типове на по 40 години и всякакви други недоразумения. Пишат ти постоянно, като сигурно копират съобщенията си и ги пращат на 10 такива като мен, пък където клъвне!

ДА 15 НЕ 9
Иван, 30 години

Срещнах се много жени чрез сайта, всички са дискретни, откликват, имат интерес. Който търси просто секс без никакви задължения след това, тук му е мястото, става бързо. Хората на сайта затова са се и регистрирали, така че няма място за срам.

ДА 8 НЕ 7
Елеонора, 37 години

Беше ми неловко в началото, но качих снимки и бързо започнаха да ме харесват. Оказа се, че нещата за мен не са толкова отчайващи, колкото си ги втълпявах сама. Няма какво да крия, имах нужда от това и Gepime ми помогна.

ДА 21 НЕ 9

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg