Fuckrpedia - ревю

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Fuckrpedia Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,7/10
1 000 000+ / 27+
Fuckrpedia

Достъпност и функционалност: 9/10

Безопасност: 8,8/10

Структура на профила: 9/10

Потенциал за намиране на партньор: 8,5/10

Обслужване на клиенти: 8,5/10

Цена: 8,5/10

Fuckrpedia Мнения, рецензии и отзиви

Ако търсите секс сте на правилното място

Всички сте наясно за какво се използва основно този сайт нали? Сексът очевидно е основна цел за повечето потребители на Fuckrpedia и е много вероятно да откриете именно това. Еротичният материал изобилства, което ще се хареса на много хора, но други ще бъдат отблъснати. Ще попаднете на потребители на всякаква възраст, което е голям плюс. За съжаление сайтът все още не се предлага на български, но ако сте окей с английския, това не би представлявало проблем за вас. Сайтът притежава завидно богатство откъм фунцкионалност. Например, имате възможността да търсите хора по локация, статус, етнос, религия, езици, фетиши, та дори и доход.

Регистрация за секунди

Регистрацията е максимално опростена. Задавате своя пол и на това, което търсите, мейл, потребителско име и парола. Добро впечатление оставя това, че от Fuckrpedia не изискват излишни детайли и потавят конфиденциалността ви на първо място. Регистрирайки се, ще бъдете бомбандирани от съобщения. Звучи като мечта, но в повечето случаи потребителите не ви пишат лично. Сайтът инициира автоматични съобщения от профилите им чрез системата Icebreaker,която е подробно описана по-нататък в това ревю.

Много повече от сайт за запознанства

Както казах и преди, Fuckrpedia е една много функционална услуга. Освен стандартното за подобни сайтове търсене и съвпадане, тук имате и стена, на която може да споделяте каквото си решите. Снимки без цензура, предизвикателни послания или просто какво сте правили днес. Това придава един автентичен и наистина интерактивен щрих при използването. В добавка към това, може да харесвате и коментирате статусите на всеки потребител, който ви грабне окото.

Приятели и посетители

За да бъде пълно усещането за социална мрежа, можете да добавяте потребители в приятели. Разбира се, те имат опцията дали да ви приемат или не. Виждате изцяло всеки профил, който пожелаете, като потребителят бива уведомен за това.

Допълнителни екстри

Fuckrpedia ще ви направи впечатление не само с директните си функции, но и с някои по-странични. Истината е, че сайтът включва много реклами, когато цъкате е напълно възможно да отворите нещо съвсем случайно. Това може да е много досадно понякога, но си има и добри страни. Разполагате с директни линкове към полезни сайтове като видеочатове наживо, сайтове за търсене на по-сериозни отношения, безплатно порно, секс чатове, та дори и статии за мъжкото здраве.

Icebreaker

От Fuckrpedia далеч не крият, че си позволяват да изпращат съобщения от името на потребителите. Самите вие ще го забележите веднага, ще бъдете налазени от съобщения веднага. Важно е да уточним, че тези интеракции са базирани на вашите предпочитания и целят улесняване на комуникацията и откриването на потребителите. В случай, че се питате- да, това позволява на Fuckrpedia да пише и от вашия акаунт. Въпреки подозренията, които това съвсем основателно събужда, от сайта гарантират, че намесата им се свежда само до писане на съобщения и всички профили са абсолютно реални. На пръв поглед, това наистина изглежда така.

Платено удоволствие

Ако всичко това ви звучи прекалено добре, не бързайте. Макар да изобилства от безплатни функции, най-важната такава- писането и отговарянето на съобщения са платени. Нужен ви е премиум акаунт, за да пишете, отговаряте и дори виждате съобщения от други потребители.

Fuckrpedia Функции

Търсене на потребители

Системата за търсене е страхотна и ви позволява да търсите по локация, пол, възраст, статус, етнос, доход, религия, фетиши и езици.

Имате си стена

Всеки потребител разполага с виртуална стена, на която да публикува текст, снимки и каквото друго си пожелае.

Безплатни еротични видеа

Fuckrpedia идва с интересната опция да се насладите на еротични материали директно от сайта им и то напълно безплатно.

Съвпадане и приятелства

Можете да съвпадате с останалите потребители в сайта, както и да им изпращате покани за приятелство.

Широка гама от полезни ресурси

Имате улеснен достъп до сайтове подобни на Fuckrpedia, предоставящи услуги от сорта на статии за мъжкото здраве, порносайтове и секс чат.

Карма

Кармата е обозначава държанието ви на сайта. Можете да видите вашата, както и кармата на всеки друг потребител. Тя се увеличава ако сте активен, коментирате, публикувате и водите успешна комуникация с другите.

Съобщения за vip

Не само писането, но и отговарянето на съобщения са платени. Трябва да разполагате с премиум акаунт дори за да видите съобщенията, които другите потребители ви пращат. Това прави премиумът ви на практика задължителен.

Изпращане на подаръци за vip

Освен съобщенията, платеният вариант ви дава възможност да изпращате и подаръци. Изключително полезно, ако искате да добавите добър привкус в комуникацията и да привлечете внимание.

Премиум значка и още карма за vip

Кармата ви автоматично се качва и получавате иконка, която показва на всички останали, че сте премиум потребител.

Използване на Icebreaker функцията за vip

Icebreaker функцията се включва, което позволява на сайта да търси партньори от ваше име автоматично, да праща съобщения и гледа профили.

Fuckrpedia Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Достъп до всички профили в сайта
Публикуване на статуси и снимки
Изпращане на покани за приятелство
Уведомления за това кой потребител е влязъл в профила ви
Добавяне на хора в любими
Персонализиране на профила ви
Гледане на безплатни еротични материали, предлагани от сайта
Достъп до други партньорски сайтове

Месечен абонамент

$29,95

Изпращане на съобщения
Получаване на съобщения
Изпращане на подаръци
Коментиране под снимки и статуси на потребители
Премиум значка
Повече карма
Icebreaker функция

3-месечен абонамент

$14,95

Изпращане на съобщения
Получаване на съобщения
Изпращане на подаръци
Коментиране под снимки и статуси на потребители
Премиум значка
Повече карма
Icebreaker функция

Fuckrpedia Плюсове и Минуси

Плюсове

Добре изглеждащ интерфейс
Изобилства от функции
Безплатно гледане и търсене на профили
Високо ниво на конфиденциалност
Има по нещо за всички

Минуси

Няма как да го ползвате без да си платите
Недостатъчен брой потребители в България

Fuckrpedia за потребителите

Плюсове

Лесен контакт с всички
Хора на всякаква възраст
Лесен и същевременно богат интерфейс
Screenshot

И накрая моето мнение за Fuckrpedia

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Сайт с огромен потенциал, но лимитирани възможности на българския пазар. Направен по добър и дори бих казал иновативен начин, дизайна грабва окото веднагически. Проблемът както винаги идва с немногото потребители в България. До голяма степен това е очаквано, защото при нас дали заради икономически или други фактори, плащането за подобни услуги е все още сравнителна рядкост. Въпреки това, съм длъжен да спомена, че цената е приемлива и дори това е един от що годе евтините сайтове от този тип, на който може да попаднете. Макар малка, потребителската база в България е солидна и ако притежавате финансите, знаете английски и искате да се впуснете в нещо ново, то бих ви казал- защо не.

Fuckrpedia Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Ванеса, 20 години

Страхотен и изключително подходящ за разкрепостени хора, каквато съм и аз. Като за България потребителите стават, а аз като дама, получих особено много внимание.

ДА 0 НЕ 0
Мишо, 19 години

Не мога да се оплача, дори и от цената. Естествено, можеше да е малко по-достъпна, но това което ви предлага сайта няма как да дойде за без пари.

ДА 0 НЕ 0
Дилян, 38 години

Не мога да си изкривя душата, добре е. И не, не само за секс, има читави хора, които ми обърнаха внимание и водехме чисто човешки разговори. С някои от тях, това доведе и до добър край, ако ме разбирате.

ДА 0 НЕ 0
Ивелин, 27 години

Ако ви се плаща за глупости, давайте. Фрашкано е с безплатни сайтове, които ви предлагат почти същото.

ДА 0 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg