iboys

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

iboys Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,0/10
50 000+ / 30+
iboys

Достъпност и функционалност: 7,8/10

Безопасност: 8/10

Структура на профила: 7,8/10

Потенциал за намиране на партньор: 7,8/10

Обслужване на клиенти: 8,5/10

Цена: 8,5/10

iboys Мнения, рецензии и отзиви

Отлично онлайн място за търсене на хомосексуален мъжки контакт

Името на сайта неслучайно е формулирано по този начин. Ориентиран е изцяло към предоставяне на богат избор от възможности за гейове. Независимо дали търсите неангажиращ еднократен флирт или по-задълбочен контакт, сайтът може да предложи това, което ви е нужно. Създателите са се погрижили и за еротиката, като всеки потребител има възможност да качи и по-предизвикателни снимки (разбира се, те са недостъпни за непълнолетни). Освен физически характеристики, можете да попълните много богат каталог от информация за себе си и интересите си- от сексуалните си предпочитания до всевъзможни хобита( дори и гъбарство), спорт, кухня, музика, философски възгледи и много други. Помислено е и за по-доброто опознаване чрез възможността да качите или да гледате видеоклип на друг потребител в профила му. Не на последно място, сайтът предоставя и линкове към интересни мрежи и онлайн пространства на гей тематика.

Лесна и сигурна регистрация

Регистрацията не е от най-бързите, но включва възможност наистина да построите един профил, който да ви изгради възможно най-добрия за вас онлайн имидж. След регистрация е нужно да изчакате одобрение от администратор, но това има и своите плюсове- по този начин се набляга на сигурността и свеждане на фалшивите профили и ботове до разумния минимум. Трябва да зададете своето местоположение, рождена дата, телесни характеристики (включително тип коса, цвят на очите, брада), както и образование, работа, ориентация, етнос, лични взаимоотношения, татуировки, пиърсинг, алкохол,наркотици.Тъй като сайтът е ориентиран към гейове- ориентацията се свежда до класически гай,бисексуален или трансджедър, а можете са я запазите и в тайна. Сайтът има и опция за сертифициране на профила, като така ще гарантирате на потребителите, които държат на това, че сте автентичен.

Много повече от сайт за запознанства

Както вероятно вече ви е станало ясно,iboys е полезен, лесен за ползване и най-вече достъпен. Тук няма стандартното изискване за съвпадение между потребителите, за да можете да пишете един на друг. Приложението държи на спазване на добрия тон, но не се забравя и за насладата на по-палавите от вас- предизвикателни снимки и клипове могат да се споделят, единственото условие е да сте пълнолетен.

Контакт между потребителите

Сайтът наподобява социална мрежа в някои отношения- като например възможността да добавяте потребител в Приятели. Всеки профил е изцяло видим (освен ако не сте платили да сте невидим). Можете да търсите потребители по филтри като последна активност, дали сте комуникирали помежду си, дали търсят момчета на вашата възраст.

Потребителска база

Повечето потребители са българи, като имате възможност да намирате хомосексуални хора от всяка област и град в страната. Съществува и опцията „други страни“. Ако сте мобилна и динамична личност, това много би ви улеснило в търсенето на забавление или просто контакт. Няма как да не отбележим, че приоритетно се търси неангажиращ секс или еднократни авантюри, много от потребителите държат особено много на дискретността или анонимността. Не липсват обаче и по-романтично настроени, които могат да ви предложат и по-дълбоки емоционални преживявания.

Допълнителни екстри

Iboys е сайт с широк достъп до безплатни възможности, поради което почти не разполага с допълнителни и странични функции, а просто един богат набор от възможности за стандартния потребител. Това, разбира се, има големи предимства – най-вече достъпност, която би разширила още повече възможностите ви за контакт със същия пол. Също поради тази достъпност няма постоянно да бъдете заливани от предложения за закупуване на привилегии или фейк съобщения. Рекламите също не намират място на сайта. Всичко това ще ви позволи да се концентрирате напълно върху това, за което именно сте там- пълноценно онлайн преживяване с евентуален потенциал за пренасяне на отношенията и в реалния свят. Трябва да споменем, че е платена функцията профилът ви да е скрит- тоест да имате възможност да разглеждате пълния сайт, но без другите потребители да могат да ви видят.

Потенциал за истинска гей социална мрежа

Iboys не е просто класически сайт за запознанства, а поради разнообразното си меню той има истински потенциал за развиване на една онлайн гей социална мрежа. Освен че предлага огромен каталог от личностни характеристики, с които да се асоциирате и да улесните другите потребители в контакта им с вас, можете да добавяте определени потребители в Любими, Приятели, а дори можете и да афиширате връзката си с определен потребител (разбира се, след негово одобрение). Съществува меню за Рейтинг, както и напълно безплатна чат опция с всеки потребител. Ако се почувствате зле от поведението на друг, спокойно можете да го добавите в секция Игнорирани и да не ви безпокои повече. Сайтът разполага и с меню за обяви- на тема пътувания, съквартиранти, флирт, сериозна връзка, дори и работа.

Пълно и безплатно удоволствие

Може би един от най-големите плюсове на сайта е възможността да изпитате пълното удоволствие и полза от използването му напълно безплатно (с изключение на скрития профил, както вече споменахме). За сравнение с други подобни сайтове, тук дори писането и отговарянето на съобщения са безплатни. Не съществува система от премиум акаунти, можете да общувате свободно и пълноценно.

iboys Функции

Търсене на потребители

Отлично развита система на търсене на потребители според очакванията и нуждите ви- по конкретен никнейм, физически данни, зодия, последна активност, снимки и тип снимки, локация, както и дали сте си писали досега и дали търсят момчета на вашата възраст. Има изключително широка опция за разширено търсене- тук имате филтри като окосмяване, любими сексуални практики, любими животни и какво ли още не.

Обяви

Сайтът разполага със секция за обяви (все още не особено добре развита) с характеристиките на социална мрежа- за пътуване, работа, за търсене на определен вид контакт и т.н. Това е начин целта на престоя ви да достигне до максимален брой потребители, включително и такива, които не са разгледали профила ви.

Настройки

Можете лесно да промените много настройки в профила си на сайта, както и по самото оформление на сайта- предпочитания за показване на еротично съдържание, приоритетно показване на информацията за друг потребител по отношение на алкохола и наркотиците например, както и облик на сайта (цветове на фон и шрифт). Винаги, когато решите, можете да деактивирате профила си.

Съобщения

Можете да пишете съобщения на всеки потребител в приложението. Отговарянето също е безплатно. Можете по всяко време да добавите потребителя в Игнорирани, както и да прегледате съдържанието на чата си до момента- като изпратени файлове например. Можете да докладвате съответен профил за спам.

Статии и линкове

Сайтът ви предлага възможност за разглеждане на полезни статии и линкове на тематика за мъже с алтернативна сексуалност.

Премиум функции за vip

Ако желаете профилът ви да бъде скрит, трябва да заплатите за услугата.

iboys Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Достъп до всички профили в сайта
Публикуване на лична информация и снимки, както и видео съдържание

iboys Плюсове и Минуси

Плюсове

Много богат набор от функции и възможности за информация и интереси
Безплатно разглеждане и комуникация с всички профили
Богати опции за лични настройки
По нещо за всеки хомосексуален мъж

Минуси

Сравнително малка потребителска база
Ниска активност и остарял дизайн

iboys за потребителите

Плюсове

Много лесен контакт с всички
Сериозни и реални запознанства за мъже, търсещи всевъзможни емоции и отношения със същия пол
Screenshot

И накрая моето мнение за iboys

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Сайтът е с впечатляващ набор от комуникационни възможности, които, както вече отбелязах, наподобяват тези на истинска социална мрежа, а не на обикновен сайт за запознанства. Въпреки ниската численост на потребителите и често и слабата активност, не липсват потребители, които инициират разговора, което е рядко срещано в повечето приложения с хетеросексуална насоченост. Нужни са подобрения и нововъведения в дизайна и интерфейса. Можете да откриете потребители в най-разнообразна възраст.

iboys Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Борис, 46 години

Един от най-хубавите начини да се откъсна от натовареното ежедневие е този сайт. Всичко необходимо за един дискретен хомосексуалист.

ДА 0 НЕ 0
Наталия, 23 години

Аз съм транс човек и няма как да скрия колко съм доволна от сайта. Тук откривам не само флирт, но и истинско усещане за специалност.

ДА 0 НЕ 0
Радмила, 19 години

С това меню май още сте в 90те години. Хубаво ще е и да наберете повечко потребителска база.

ДА 0 НЕ 0
Петя, 26 години

Срещам реален интерес към себе си и хора, с които мога да изживея нови неща. Препоръчвам.

ДА 0 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg