Сериозни запознанства

Milffinder.com
1.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Loveeto
2.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Serioznizapoznanstva Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
3,9/10
24 000+ / 25+
Serioznizapoznanstva

Достъпност и функционалност: 4/10

Безопасност: 4/10

Структура на профила: 3,8/10

Потенциал за намиране на партньор: 3,8/10

Обслужване на клиенти: 4/10

Цена: 3,8/10

Serioznizapoznanstva Мнения, рецензии и отзиви

Наистина Сериозни запознанства

Името на сайта казва всичко – тук може да потърсите не авантюри за една нощ или срещи за забавление, а именно сериозни отношения, които да се превърнат в дълготрайна връзка. Още от първата страница потребителят на сайта е напълно наясно, че това е онлайн платформа, на която може да открие човек за сериозна връзка с цел брак и създаване на семейство. В случай че търсите сериозно обвързване, със сигурност Сериозни запознанства се справя добре с отсяването на своята потребителска база.

Лесен за използване

Не може да се каже, че сайтът има блестящо графично оформление (още по тази тема малко по-късно), но за сметка на това всички менюта са прецизни и достъпни за масовия потребител на интернет в България, особено за по-възрастните. Няма нужда от регистрация, за да разгледате снимки на профилите в сайта, а само с един клик сменяте търсенето между мъже и жени. До всяка снимка виждате основната информация за потребителя – пол, възраст, интереси, населено място. С още един клик се оказвате на профила му. Освен това началната страница дава достъп до всички нужни менюта – контакти, условия, регистрация, отзиви.

Сигурност

Този сайт определено не е място, което би се препълнило с фалшиви профили на хора с неясни мотиви. Сайтът има система за верифициране на профила, която не е свръхсложна, но и не е натрапваща се като при други конкуренти в тази област. Освен това администраторите на сайта разглеждат всеки нов профил и вземат решение в рамките на 72 часа дали той да бъде одобрен. Върху всеки потвърден профил ще видите иконка с ключовата дума „реален“. На всяка стъпка от създаването на профил се насърчава въвеждането на истински данни – така се постига истинска прозрачност.

Напълно безплатно ползване

Създателите на Сериозни запознанства очевидно нямат за цел печелене на милиони от дейността си и всеки потребител има достъп до пълния списък от функции на сайта, без да се налага да плаща каквото и да било. Това, естествено, означава, че сайтът не може да поддържа по-скъпо оформление, функции и прочие, но определено е глътка свеж въздух сред крайно комерсиализираните конкуренти.

Основно хора на средна възраст

Потребителите са предимно между 35 и 50 години. Да, това е нормално, имайки предвид основното предназначение на сайта. Сравнително малко млади хора търсят човек, с когото да сключат брак, в сайт за запознанства. Естествено е, че в платформа с такова име целевата група ще е именно в споменатия възрастов диапазон. Дори при създаване на профила ви, трите опции, сред които може да изберете в качеството на „очаквания“ от сайта, са „сериозна връзка“, „любовта на живота си“ и „брак“. Кратко, точно и ясно!

Остарял дизайн

Ето ни и при дизайна. Той определено не впечатлява с оригиналност, нито с красота или свежест. Менютата са прости за използване – няма начин да ви затруднят. За създаването на Сериозни запознанства очевидно е използвана безплатна основа, върху която е построена платформата. Това не е изненадващо, като имаме предвид, че потребителите на плащат нищо за използване на услугата.

Атмосфера на „антика“

Със своята простота сайтът създава усещането за една особена уникалност, присъща на антиките. Оформлението, снимките, приветстващите надписи и картинки, менютата – всеки един аспект от сайта е направен така, че да не може да сбъркате къде сте попаднали.

Serioznizapoznanstva Функции

Запознанства на живо – уикенд за необвързани

Това е една от по-интересните функции на сайта – периодично екипът на сайта организира запознанство на потребителите му на живо като жест към всички онези, които вярват, че истинското запознанства не става онлайн. Регистрацията става по имейл.

Форма за контакт

В раздела „Контакти“ имате достъп до имейл, чрез който може да зададете всичките си въпроси преди регистрация.

Съобщения

След успешна регистрация свободно може да пишете съобщения до потребителителите, които са привлекли вашия интерес.

Оформление на профила

Изгледът на профила е сравнително опростен с пунктове като интереси, предпочитания за партньор (очи, възраст, местоживеене, ръст, коса, както и предпочитания в свободен текст) и кратко описание за самия собственик на профила.

Щастливи истории

Освен да прочетете щастливите истории на потребители на сайта, може да оставите и своята история в него. Сайтът може да се похвали, че е събрал над 5000 двойки и някои от тях са споделили своята история на началната страница (може да е и напълно анонимно).

Serioznizapoznanstva Плюсове и Минуси

Плюсове

немалка потребителска база за сайт от подобен род
удобна регистрация, лесни за използване менюта
безплатно използване на всички функции
добро място за търсещите сериозна и дълготрайна връзка
функцията Запознанства на живо е добро попадение
хората на средна възраст ще харесат идеята

Минуси

остарял дизайн, който може да отблъсне младите потребители
недостатъчно функции
регистрацията е лесна, но чакането от 72 часа за нейното потвърждение може да не се хареса на всички
неравномерно съотношение на половете
намирането на млади хора в сайта е като да търсиш игла в купа сено

Serioznizapoznanstva за потребителите

Плюсове

всички функции на сайта са достъпни напълно безплатно, VIP акаунт няма
ако сте по-консервативен потребител, то Сериозни запознанства може да е точното място за вас
имате реален шанс да създадете сериозни запознанства с цел брак и семейство

И накрая – моето мнение за Serioznizapoznanstva

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Определено не е мястото, където бих се регистрирал, дори ако търсех сериозна връзка или брак. Сайтът е идеален за целевата си група – хора на средна възраст, но по-млади хора просто ще се откажат още като видят първата страница. Аз съм ценител на антиките в интернет и се насладих на този аспект на сайта – но толкова. И все пак осъзнавам, че за много хора Сериозни запознанства може да се окаже мястото, което да промени живота им. Щастливите истории на сайта изглеждат обнадеждаващи.

Serioznizapoznanstva Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Румен, 45 години

Запознах се с добра и интелигентна жена! Прекресна домакинка, жена, с която се чувствахме добре. Имахме обща цел – семейство. Сайтът наистина ни даде възможност да сбъднем мечтата си. Сайтът е събрал толкова много други хора и е осъществил мечтите им за съвместен живот, в това съм убеден. И двамата сме безкрайно благодарни!

ДА 0 НЕ 0
Кристиян, 38 години

Мислех си, че щастливите истории на сайта са написани просто ей така, но не бях прав. Само след месец се убедих, че любовта може да те застигне навсякъде – дори и в интернет! Изобщо не съжалявам, че намерих този сайт, той ме срещна с моята съпруга. Ако вие също търсите любовта, важното е пробвате!

ДА 4 НЕ 2
Калина, 28 години

Бях убедена, че ще стане така, но все пак реших да си направя профил – на шега. Още на следващия ден ме заляха съобщения на мъже на много по-голяма възраст от моята, но нито един свестен. Всички си мислеха, че щом съм се регистрирала тук, ей сега ще се хвърля в прегръдките им. Държах профила месец, без да намеря дори един нормален поне близко до моята възраст, и се отказах. Не препоръчвам, има много други сайтове, където нещата се получават много по-добре.

ДА 4 НЕ 7
Румяна, 35 години

Бях самотна и сметнах, че един сайт не може да промени нещо, но все пак един следобед си направих регистрация. Нямах какво да губя, както казват. Съвсем скоро започнах да си пиша с един мъж, който беше настоятелен и упорит и това ми хареса в него. Срещнахме се на живо и… всичко се получи ествествено. Сигурна съм, че в онзи следобед взех най-доброто решение на живота си.

ДА 8 НЕ 3

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg