NaughtySpunks

NaughtySpunks Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,4/10
1 500 000+ / 23+
NaughtySpunks

Достъпност и функционалност: 5,2/10

Безопасност: 6,1/10

Структура на профила: 5,6/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,7/10

Обслужване на клиенти: 3,5/10

Цена: 4,5/10

Кой е
онлайн
331858 потребители са онлайн

Георги
Георги, Възраст: 25
Петя
Петя, Възраст: 22
Иван
Иван, Възраст: 26

NaughtySpunks Мнения, рецензии и отзиви

Палави хора от цял свят

Точно това представлява NaughtySpunks. В него са регистрирани хора от цял свят, които търсят неангажиращи връзки и са готови да качват провокативни материали, за да си намерят партньор. Хората в сайта са лишени от задръжки и в това няма нищо лошо – ако и вие сте такива, то очаквайте да намерите сродни души. Не се притеснявайте, няма прекалено провокативна снимка или прекалено неприличен коментар за този сайт. Той е създаден точно с тази цел.

Система за запознанства

Една интересна функция на NaughtySpunks е функцията за коментиране, пращане на съобщения и покани за приятелство от ваше име. Нейната цел е да поддържа сайта активен, да запознава хора, които си подхождат и да създава диалог между потребителите. Функцията от една страна е доста полезна, особено за хора, които се притесняват да започват диалог. От друга страна функцията може да ви създаде погрешно чувство, че сте популярни и търсени.

Постоянен поток от провокативни снимки

Ако имате непоносимост към по-палавите личности и към снимки, на които хората показват доста неща от тялото си без да се прикриват, то вие няма да харесате този сайт. Разбира се, вие най-вероятно няма и да търсите подобен сайт, ако това беше така. Истината е, че всички на сайта качват възможно най-провокативните снимки, които могат да качат, и това достига се приветства. Все пак сайтът е място, където хората търсят основно секс.

Редица функции

Може да предавате на живо, да пишете статии, да качвате постове, да пращате подаръци, да пишете коментари или просто да разглеждате. Има предостатъчно фунцкии за всички. Друг е въпросът за цената на VIP акаунта, който е на практика задължителен, ако искате да се възползвате от пълната гама функции. Цената е доста висока за българския пазар и може да ви отблъсне, ако не сте подготвени. Дали си заслужава – ще прецените, когато видите, какво всъщност предлага тя.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
06. 10. 2021

NaughtySpunks Функции

Срещи

Функция, която има за цел да ви намери идеалния партньор според вашата анкета. Попълнете я честно и сайтът ще се постарае да откриете подходящ човек за вас.

Снимки

Снимките ще са вашата валута на сайта. Точно те ще ви спечелят внимание и благодарение на тях ще се запознаете с човек, който търси онова, което и вие.

Подаръци за vip

Като VIP потребител можете да изпращате интересни подаръци на обектите на вашето желание и така да ги спечелите с вниманието си.

Коментари

Можете да коментирате чужди снимки, като по този начин привлечете вниманието на потребителя. Коментарите са доста разпространени в сайта.

Съобщения за vip

Съобщенията ще станат достъпни едва когато платите за VIP абонамент. Само тогава ще може да четете какво са ви писали.

NaughtySpunks Цена за VIP акаунт

30 дни абонамент

29,95€

получавате бадж, който да ви отличава
достъп до подаръци
пълен контрол над съобщенията

90 дни абонамент

14,95€ (за месец)

получавате бадж, който да ви отличава
достъп до подаръци
пълен контрол над съобщенията

NaughtySpunks Плюсове и Минуси

Плюсове

добър интерфейс
удобен за разпускане

Минуси

малко безплатни функции
принуждавате се да си купите VIP
цената далеч не е малка

NaughtySpunks за потребителите

Плюсове

със сигурност няма да останете без внимание на сайта
автоматичната функция за интеракция с другите потребители може да ви хареса
Screenshot

И накрая – моето мнение за NaughtySpunks

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Трудно може да се каже, че NaughtySpunks ще грабне българския потребител. Да, сайтът има голям потенциал и е място за много потребители от цял свят, но цената е прекалено висока за резултата, който се предлага. Много хора ще си тръгнат веднага след като се регистрират, когато разберат, че трябва да плащат дори за пращането на едно съобщение.

NaughtySpunks Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Станислав, 50 години

Сблъсках се с поредната смешна страница, която се опитва да ти вземе парите, вместо да ти помогне. Очаквах повече, честно казано, но уви.

ДА 2 НЕ 2
Филип, 32 години

Че няма какво повече да искаме от сайта – има си хора, има си красавици. Скъп е, ама това е, няма какво друго да очакваме от такъв сайт.

ДА 10 НЕ 4
Полина, 37 години

Трудно се навих да го ползвам, но докато се рових из сайтовете попаднах на него и реших все пак да пробвам. Какво да кажа, харесва ми, дори и да е толкова скъп.

ДА 20 НЕ 12
Таня, 40 години

Трябваше време, за да му свикна, но после ми хареса. Има точно това, което търсех! Ако и вие го търсите, регистрирайте се, ще видите, какво имам предвид.

ДА 31 НЕ 17

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg