Fuckbook

Fuckbook Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,7/10
34 000 000+ / 26+
Fuckbook

Достъпност и функционалност: 5,2/10

Безопасност: 5,6/10

Структура на профила: 5,1/10

Потенциал за намиране на партньор: 5,5/10

Обслужване на клиенти: 5,2/10

Цена: 5,5/10

Кой е
онлайн
7522124 потребители са онлайн

Димо
Димо, Възраст: 24
Мария
Мария, Възраст: 28
Лъчезар
Лъчезар, Възраст: 23

Fuckbook Мнения, рецензии и отзиви

Мястото за секс

Както може би се досетихте по името, предназначението на Fuckbook далеч не е тайна. Сексът е основна цел за повечето потребители на сайта и е много вероятно да откриете именно това. Още с влизането ще видите еротични и направо голи снимки навсякъде- нещо нетипично за много други сайтове. Ще попаднете на потребители на всякаква възраст, което може да бъде само предимство. За съжаление сайтът все още няма българска адаптация или превод, но за тези от вас, които са на ти с английския, това не би представлявало проблем. Функционалността на сайта е впечатляваща- може да търсите хора по локация, статус, етнос, религия, езици, фетиши, та дори и доход.

Бърза и лесна регистрация

Регистрацията е максимално опростена. Отбелязвате своя пол и на това, което търсите, мейл, потребителско име и парола. И сте готови. Сайтът не изисква излишни детайли, които да компрометират анонимността ви. При регистрация веднага ще ви пишат немалко потребители. В повечето случаи обаче не ви пишат самите те. Сайтът инициира автоматични съобщения от профилите на потребителите чрез системата Icebreaker, която ще обсъдим след малко.

Сайт за запознанства, но и социална мрежа

Неслучайно казах, че Fuckbook е изключително функционален. Освен стандартното за подобни сайтове търсене и съвпадане, тук имаме и стена, на която може да споделяте каквото си решите. Снимки без цензура, предизвикателни послания или просто какво сте правили през деня. Това придава един автентичен и наистина интерактивен щрих при използването. В добавка към това, може да харесвате и коментирате статусите на всеки потребител, който ви грабне окото.

Приятели и посетители

За да бъде пълно усещането за социална мрежа, можете да добавяте потребители в приятели. Разбира се, те имат опцията дали да ви приемат или не. Виждате изцяло всеки профил, който пожелаете, като потребителят бива уведомен за това.

Множество екстри

Fuckbook е впечатлява не само с директните си функции, но и с косвените такива. Истината е, че сайтът включва много реклами, когато цъкате е напълно възможно да отворите нещо съвсем случайно. Това може да е много досадно понякога, но си има и добри страни. Разполагате с директни линкове към полезни сайтове като видеочатове наживо, сайтове за търсене на по-сериозни отношения, безплатно порно, секс чатове, та дори и статии за мъжкото здраве.

Icebreaker

От Fuckbook далеч не крият, че си позволяват да изпращат съобщения от името на потребителите. Самите вие ще го забележите веднага, ще бъдете налазени от съобщения веднага. Важно е да уточним, че тези интеракции са базирани на вашите предпочитания и целят улесняване на комуникацията и откриването на потребителите. В случай, че се питате- да, това позволява на Fuckbook да пише и от вашия акаунт. Въпреки подозренията, които това съвсем основателно събужда, от сайта гарантират, че намесата им се свежда само до писане на съобщения и всички профили са абсол‘тно реални. На пръв поглед, това наистина изглежда така.

Платено удоволствие

Ако всичко това ви звучи прекалено добре, не бързайте. Макар да изобилства от безплатни функции, най-важната такава- писането и отговарянето на съобщения са платени. Необходим ви е премиум акаунт, за да пишете, отговаряте и дори виждате съобщения от други потребители.

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Последна актуализация
09. 6. 2021

Fuckbook Функции

Търсене на потребители

Системата за търсене е много добра, може да търсите по локация, пол, възраст, статус, етнос, доход, религия, фетиши и езици.

Стена

Всеки потребител разполага със стена, на която да публикува снимки, текст и всякакви други послания.

Безплатни еротични видеа

Fuckbook ви дава възможност да се насладите на безплатна еротика директно на сайта.

Приятелства и съвпадения

Можете да изпращате покани за приятелство и да съвпадате с останалите потребители.

Разнообразие

Имате директен достъп до сайтове подобни на Fuckbook, предоставящи разнообразни услуги- от статии за мъжкото здраве до порносайтове и секс чатове.

Карма

Кармата е показател за вашето поведение на сайта. Видима е във всеки профил и се увеличава ако сте активен потребител, коментирате, публикувате и водите успешна комуникация с другите.

Съобщения за vip

Не само писането и отговарянето на съобщения са платени. Трябва да разполагате с премиум акаунт дори за да видите съобщенията, които другите потребители ви пращат.

Подаръци за vip

Освен съобщения, премиум функцията ви дава правото да изпращате и подаръци, които биха могли да са полезни ако искате наистина да впечатлите някого.

Специален премиум бадж и повече карма за vip

Кармата ви автоматично се качва и получавате иконка, която показва на всички останали, че сте премиум потребител.

Използване на Icebreaker за vip

Icebreaker функцията се включва, което позволява на сайта да търси партньори от ваше име автоматично, да праща съобщения и гледа профили.

Fuckbook Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Достъп до всички профили
Публикуване на статуси и снимки
Изпращане на покани за приятелство
Уведомления за това кой потребител ви е посетил
Добавяне в любими
Добавяне на детайли в профила ви
Гледане на безплатно порно, предлагано от сайта
Достъп до други сайтове, рекламирани от Fuckbook
Най-добра оферта

Месечен абонамент

$29,95

Изпращане на съобщения
Получаване на съобщения
Изпращане на подаръци
Коментиране под снимки и статуси на потребители
Премиум значка
Повече карма
Icebreaker функция

3-месечен абонамент

$14,95 (за месец)

Изпращане на съобщения
Получаване на съобщения
Изпращане на подаръци
Коментиране под снимки и статуси на потребители
Премиум значка
Повече карма

Fuckbook Плюсове и Минуси

Плюсове

Добре изглеждащ интерфейс
Множество функции
Безплатно разглеждане и търсене на всички профили
Конфиденциалност
Потребители от всякакви възрасти

Минуси

Неизползваем без да си платите
Недостатъчно потребители в България

Fuckbook за потребителите

Плюсове

Бърза връзка с всички потребители
Всякакви възрасти
Лесен и приятен интерфейс
Screenshot

И накрая моето мнение за Fuckbook

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Сайтът е добре разработен и си личи, че в него са наляти средства. Очаквано е това да изисква средства и от потребителите. Многото му възможности наистина си струват цената, която ако трябва да съм честен, ми се струва приемлива, особено в сравнение с други подобни сайтове. Ситуацията обаче се променя, ако вземем предвид използването му конкретно в България. Дали заради това, че все още не е адаптиран на български или по други причини, потребителите от България далеч не изобилстват. Това прави инвестицията ви в абонамент рискована. Въпреки това, бих го препоръчал на хора, които имат средствата и желанието да експериментират- потенциалът в този сайт е наистина голям.

Fuckbook Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Ванко, 19 години

Не вярвах, че ще си платя някога за подобно нещо, но ето че се случи. И не мога да си кривя душата, доволен съм. Макар да не се пръска от потребители, това което виждам е наистина качествено и сериозно. Завързах повече от едно познанство с щастлив край.

ДА 3 НЕ 1
Владимир, 26 години

Подходящо е ако си търсите секс за една вечер, но не и нещо повече. Има супер разгонени мацки. Малко скъпо ти излиза, но честно казано не съжалявам.

ДА 1 НЕ 3
Дидо, 36 години

Наскоро претърпях трудна раздяла и има нужда да се разсея. Намерих Fuckbook, реших да му дам шанс и не ме разочарова. Забих супер яката мадама, която освен за секс е приятна и за редица други неща.

ДА 0 НЕ 2
Гергана, 28 години

Не си губете времето, нито цената е добра за това, което получавате, нито сайтът е кой знае какво. Не бих го ползвала, освен ако не е напълно безплатен.

ДА 12 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg