Badoo

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Badoo Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,2/10
433 000 000+ / 18+
Badoo

Достъпност и функционалност: 8,3/10

Безопасност: 8/10

Структура на профила: 8,3/10

Потенциал за намиране на партньор: 8,5/10

Обслужване на клиенти: 8/10

Цена: 8,3/10

Badoo Мнения, рецензии и отзиви

Badoo – любов без граници

Badoo е сайт за запознанства с над 400 милиона регистрирани потребители, а това число ежемесечно се увеличава с нови 300 хиляди, търсещи запознанства, приятели, любов... Според официалните статистики платформата месечно се използва от над 60 милиона активни потребители, които ежедневно си разменят над 350 милиона съобщения. Всичко това нарежда Badoo сред най-големите онлайн купидони в света, предлагащи идеалната възможност да се запознаете дори и с чужденци, ако новите и различни изживявания ви привличат.

Основно млади хора

Единият от проблемите на немалка част от сайтовете за запознанства, на които попадаме на родното интернет пространство, е, че прекалено често се сблъскваме с липса на достатъчно млади хора, които да имат регистрация и да са активни на платформата. Това, естествено, може да бъде и плюс, според това каква е целта ви – особено ако самите вие търсите сериозно запознанство и по-зрял в отношенията и възгледите си за живота партньор. Казват, че за всеки влак си има пътници, а определено пътниците на „Badoo експрес“ като цяло влизат в категорията на младите.

Интуитивен и свеж интерфейс

Сайтът разполага с естетически приятно синьо-бяло оформление, което не дразни очите и не се натрапва в дългосрочен план. Напротив – още от първата страница сте посрещнати от приветлив и „умен” дизайн, благодарение на който се ориентирате буквално за секунди. Пред вас са най-важните при първата „среща” със сайта бутони – регистрация, бутон за уговаряне на бързи срещи, намиране на хора близо до вас, контакти и информация за сайта, както и всички останали необходими функции, в т.ч. и смяната на езика.

Нов профил с няколко клика

Създаването на профил става съвсем лесно с няколко клика, но за онези от вас, които нямат желание да създават такъв, има възможност за лесна регистрация чрез Facebook и други социални мрежи. С два-три клика на мишката сте вече част от потребителската база на Badoo. Още за профилите малко по-късно.

Усещане за част от нещо по-голямо

Едно от първите неща, които ще забележите, е присъствието на Badoo в мрежата като утвърден бранд. Той разполага с ежедневно поддържани страници в социалните мрежи Instagram, Youtube, Facebook, където потребителите могат да се запознаят и с друго – с особеностите на самия сайт. Струва си само да разгледате допълнителните страници на Badoo и ще се убедите, че сайтът има сериозен потенциал да се развива още, което е забележителна тенденция, имайки предвид днешния динамичен свят на практически неограничения интернет достъп и огромната конкуренция.

Профилната система

Нещо, което може да не се понрави на някои от вас, е политиката за създаване на профили в Badoo. Процедурата за потвърждаване на акаунта е относително дълга, но за безопасността ви е важно всеки от профилите да е реален. За Badoo е от съществено значение да се увери, че именно вие сте на снимката. Но дори с такава процедура, сред милионите регистрации могат да се намерят много фалшиви профили, които при по-голяма брой потребители, съответно, са повече.

Културата на флирта

Сайтът има утвърдена репутация, че НЕ е сайт за бързи срещи, но в него определено битува атмосфера на, нека я наречем така, културата на флирта. Това се вписва идеално в младата потребителска база и за търсачите на бързите романтически авантюри, но е още един пункт, който може да отблъсне по-консервативните от вас.

Badoo Функции

Хора наблизо

Може да откривате хора на базата на техния пол, възраст, местоположение. През Badoo е възможно да се запознавате не само с хора с цел флирт, връзка, любов, но и за съвсем приятелски срещи.

Badoo На живо

Потребителите могат да предават на живо от собствения си дом. По това време може да им задавате въпроси и да оценявате качеството на предаване.

Съобщения

Може да пишете съобщения на всички, включително да изпращате емотикони, снимки, видео. Ако някой ви досажда, има опция да го блокирате.

Кой гледа профила ми

Следете кой ви е потърсил чрез функцията „хора наблизо“, а после е посетил профила ви. Освен това виждате в кой ден и час го е направил.

Badoo I Like It (премиум)

Премиум потребителите могат да виждат кой е лайкнал акаунта им. Имате възможност или също да лайкнете в замяна, или да го премахнете харесването.

Режим инкогнито

Може да разглеждате профили без собствениците им да виждат вашия. Вместо вашата снимка, те ще виждат затъмнен портрет.

Премахване на последното гласуване

Ако сте натиснали „не“ върху снимката при гласуване за определен потребител, веднага може да отмените това, като кликнете върху нея в горния десен ъгъл.

Badoo Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

виждате кой ви харесва
режим инкогнито
премахване на последното гласуване
добавяне на хора в любими

1 месец премиум (препоръчано)

40 лв

виждате кой ви харесва
режим инкогнито
премахване на последното гласуване
добавяне на хора в „любими”

Пакет 3 месеца премиум

30 лв (за месец)

виждате кой ви харесва
режим инкогнито
премахване на последното гласуване
добавяне на хора в „любими”

Badoo Плюсове и Минуси

Плюсове

над 430 милиона потребители, от които над 60 милиона активни
удобен и лесен за използване интерфейс
основните функции са напълно безплатни
млада потребителска база
лесен достъп до чат и общуване с потребителите

Минуси

дълга процедура за потвърждаване на акаунта
началната страница на профила може да отблъсне някои потребители
хората, търсещи сериозни запознанства, могат да останат разочаровани

Badoo за потребителите

Плюсове

свеж, младежки и приветлив сайт, в който имате чувството, че постоянно нещо се случва
ако случайно изгубите интерес към сайта, на пощата си рано или късно ще получите писмо с името и снимката на човек, който ви харесва в Badoo
профили, профили, профили – огромно множество от профили и всеки един е потенциално вашият човек
Screenshot

И накрая – моето мнение за Badoo

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Спокойно мога да кажа, че Badoo ме изненада приятно. Рядко може да се открие сайт, който освен ефективност, владее и тънкото изкуство на приветливия интерфейс и свежите цветове на менютата. Освен това платформата е активна, „населена“, а това придава усещането, че още от създаването на профила ви ще се запознаете с някого и ще пожънете успех. Профилната система не е лъжица за всяка уста, включително и за мен, но съм убеден, че просто изисква известно свикване. Като цяло Badoo вдъхва доверие, надежда за успех и свежест.

Badoo Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Мартин, 28 години

Първото ми запознанство през сайта беше на третия ден. Направих си профил на шега и честно казано не вярвах изобщо нещо да се получи. Забравих за профила си още на следващия ден, но бях изтеглил приложението и точно след три дни получих съобщение. С това момиче вече два месеца излизаме.

ДА 6 НЕ 0
Кристина, 33 години

Една приятелка ме нави да си направя профил тук, а аз дълго време отказвах просто защото не вярвах на сайтове за запознанства. За мен всички бяха еднаква загуба на време. Накрая тя сама ми направи профил и каза само да чакам. Чакането продължи само една седмица, защото тогава бях поканена на среща от един господин със смешен костюм на профилната си снимка. Приятелката ми ме убеди и приех. Минаха три години и с този човек вече живеем заедно. Не се притеснявайте да рискувате!

ДА 7 НЕ 6
Вероника, 36 години

Не знам за другите, но аз дълго време не получавах съобщения и реших да инвестирам в премиум акаунт. С премиума ми се получи, но не смятам, че трябва да се стига дотам. Освен това в началото не можах да разбера как да си настроя профила, за да е реален. Общо взето, можеше и да е по-добре.

ДА 8 НЕ 9
Павел, 27 години

Идеално сайтче за неангажиращи срещи, който търси нещо подобно, да скача. Няма какво да чакате. Слагайте хубави снимки и това е, няма какво повече да гласите по профила. И не е нужно да си купувате премиума.

ДА 18 НЕ 4

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg