Romans

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Romans Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,1/10
101 501+ / 30+
Romans

Достъпност и функционалност: 8,3/10

Безопасност: 8,3/10

Структура на профила: 7,8/10

Потенциал за намиране на партньор: 8/10

Обслужване на клиенти: 8/10

Цена: 8,3/10

Romans Мнения, рецензии и отзиви

Подходящо място за онези от вас в търсене на романса на живота ви

Името на сайта неслучайно е формулирано по този начин. Сексът очевидно е главно следствие, но не и основна цел от замисъла на приложението Romans. Все пак, за онези от вас, които поставят това като приоритет, този апп определено има какво да предложи. Еротиката не е изведена на преден план, за разлика от интересите и личностните качества на потребителя (разбира се, самоопределени), което от своя страна привлича много потребители над 30 и над 40 годишна възраст. Все пак този диапазон далеч не е единственото, което можете да откриете. Приложението е разработено на български език и това много улеснява местния потребител, тъй като менюто не е минало през превод. За чужденците е разработена и версия на английски. Имате възможност да търсите по пол, интерес към пол, локация и отдалеченост от съответната локация, последна активност, както и приоритетно показване на най-млади, възрастни или последно активни.

Бърза и лесна регистрация

Регистрацията е много лесна и опростена. Задавате своя пол, дата на раждане, сексуална ориентаци, мейл, потребителско име и парола. Височината и килограмите са задължителни.Не е необходимо да потвърждавате регистрацията си с допълнително влизане в мейла ви. Не се изискват твърде лични детайли, които могат да бъдат потенциално застрашаващи безопасността на съответния потребител. Всичко това е оставено на вашата лична преценка. Липсва и дразнещата практика и алгоритъм за изпращане на нереални съобщения от други потребители, особено в началото след регистрацията, присъща на много други подобни приложения.

Много повече от сайт за запознанства

Както вероятно вече ви е станало ясно, Romans е полезен, лесен за ползване и най-вече достъпен. Тук няма стандартното изискване за съвпадение между потребителите, за да можете да пишете един на друг. Приложението държи на спазване на добрия тон и предизвикателни и нецензурирани снимки не се толерират, което би ви осигурило безопасен и приятен престой тук.

Контакт между потребителите

Не съществува опцията за добавяне на потребители в приятели, тип социална мрежа, но всеки профил е изцяло видим, а когато някой ви е разгледал или харесал, също така можете да добавяте профил в любими и да получите известия, когато той е бил на линия. Можете да правите и настройки коя система от такива известия да достига до вас.

Потребителска база

Повечето потребители са българи, като имате възможност да намирате хора с локация от почти всяка държава и град в нея. Нямате никакво ограничение за търсене на хора единствено по настоящото ви местоположение, което е голям плюс, особено ако сте мобилни. Приложението намира популярност и сред хомосексуалните, като има немалък брой потребители, интересуващи се от тази област. Тук приоритетно се търси повече секс, отколкото романтична връзка, за разлика от хетеросексуалните потребители.

Допълнителни екстри

Romans е сравнително ново приложение и не разполага с допълнителни и странични функции, извън тези, предоставени на стандартния потребител. Това от своя страна има големи предимства- пълната услуга е напълно безплатна и достъпна за всеки, постоянното бомбардиране с реклами и предложения за закупуване на привилегии не съществува тук. Комфортът и личното пространство на потребителя са изведени в приоритет, като най-често агресивната кампания по привилегии в приложенията за запознанства е присъща на онези от тях, ориентирани към търсене на секс. Тук случаят е малко по-различен, набляга се на търсенето на връзка и интимен контакт, не непременно във физическия смисъл на думата. Липсват и линкове към секс чатове или порно сайтове, към момента няма и реклами.

Лични интереси и възгледи

От Romans са се погрижили да ви предоставят богат набор от възможен отговор на въпроси, които да ви характеризират и помогнат в намирането на подходящ контакт, разбира се, със споделени възгледи. Освен задължителните височина и килограми, целящи да орентират потенциалния ви събеседник, можете да определите доколко сериозни отношения търсите, спортните си навици, стила ви на обличане, дали пушите, отношението ви към алкохола, марихуаната и нощния живот, предпочитания към пътувания, говорени езици, кулинарни умения, хранителни навици, лично самоопределяне. Имате възможност и да впишете допълнителни характеристики и интереси, както и каквото прецените въобще за себе си.

Пълно и безплатно удоволствие

Може би най-големият плюс на приложението е възможността да изпитате пълното удоволствие и полза от използването му напълно безплатно. За сравнение с други подобни аппове, тук дори писането и отговарянето на съобщения са безплатни. Не съществува система от премиум акаунти, можете да общувате свободно и дори да видите кой потребител ви е харесал.

Romans Функции

Търсене на потребители

Системата за търсене е добре развита и ви позволява да търсите по локация, пол, сексуалност, възрастова граница, последна активност или отдалеченост от определена локация. Можете да отмятате потребителите с добре познатата система Swipe или просто да ги разглеждате в каталог.

Информация

Имате възможност да видите по всяко време кой ви е посетил, кого сте посетили, както и кога харесан профил е бил активен. Имате възможност за анонимност- можете да скриете възрастта си, онлайн статуса си и дистанцията си- като, ако го направите, няма да виждате и тези на другите потребители. Можете да се впишете с псевдоним и да го променяте по всяко време.

Известия

Можете лесно да управлявате, спирате и пускате системата от известия за нови съобщения, харесвания, кой ви е прегледал и кога любим (харесан) профил е бил онлайн.

Съобщения

Можете да пишете съобщения на всеки потребител в приложението, независимо дали сте си съвпаднали и взаимно харесали. Отговарянето също е безплатно. Можете по всяко време да изтриете чата. Можете да докладвате съответен профил за нарушение на правилата, както и да го блокирате или скриете. Можете да споделите профил и чрез съобщение по друго приложение за комуникация- например Messanger.

Проблеми и нередности

Приложението предлага възможност за достъп до комуникация с екипа на Romans при всякакви проблеми с ползването.

Премиум функции

Приложението няма платени и VIP функции.

Romans Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители
Достъп до всички профили в сайта
Публикуване на лична информация и снимки
Изпращане на покани за приятелство
Уведомления за това кой потребител е влязъл в профила ви, кой харесан от вас потребител е бил онлайн, както и кой

Romans Плюсове и Минуси

Плюсове

Добре изглеждащ и лесен за боравене интерфейс
Всички необходими основни функции
Безплатно разглеждане и комуникация с всички профили
Високо ниво на конфиденциалност и опция за лични настройки на анонимността
Има по нещо за всички, независимо от сексуалност и локация

Минуси

Потребителите са основно българи и няма толкова интернационално присъствие
Сравнително ниска активност на потребителите и преобладаване на възрастовата група 50+ при жените

Romans за потребителите

Плюсове

Много лесен контакт с всички
Сериозни и реални запознанства за хора, търсещи спътник в живота
Screenshot

И накрая моето мнение за Romans

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Сайтът е добре замислен и с много възможност за развитие на българския пазар, тъй като всички негови функции са безплатни. Стандартен дизайн, без да е дразнещ или крещящ, идеален за приложение, ориентирано към търсене на партньор и връзка. Основният проблем е сравнително малката потребителска база (най-вече сред жените) и още повече ниската активност на потребителите. Пазарът е зает от приложения лидери и все още е трудно българско такова да бъде масово наложено. Хубаво е, че е нишово ориентирано, най-вече към хора, търсещи романтични взаимоотношения. Бих го препоръчал, особено за хора, които не желаят да плащат за подобни услуги и които са над определена възраст, както и за хомосексуални.

Romans Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Петър, 58 години

Доволен съм, че услугите в приложението са безплатни. Аз съм самотен вдовец и тук намирам подкрепа и близък контакт във времето в което ми е удобно и с хората, които са ми интересни. Препоръчвал съм го и на приятели.

ДА 0 НЕ 0
Ивелина, 38 години

Обичам да прекарвам време тук, защото мога да открия хора с моите предпочитания и да отдъхна от напрегнатото ежедневие

ДА 0 НЕ 0
Атанас, 25 години

Основно възрастни хора, без избор на млади, ниска активност и популярност. Няма как да го използвам и да бъда доволен.

ДА 0 НЕ 0
Евгения, 26 години

Аз съм човек, който не търси секс на всяка цена, а контакт с повече лично внимание и отношение. Мисля, че тук можете да го откриете, концепцията е добра, а мога да блокирам, докладвам и скривам профили на мъже, които ми пишат глупости.

ДА 0 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg