Sexzona

Loveeto
1.
Loveeto
Loveeto
  • Loveeto е сайт за запознанства
  • Основно за необвързани
  • Най-вече млади потребители
28+
предпочитана възраст
26 000 000+
необвързани
Milffinder.com
2.
Milffinder.com
Milffinder.com
  • Milffinder е идеалното място за интимна комуникация с по-зрели жени
  • Открийте контакта с жени изградени личности, които знаят какво искат и как да
30+
предпочитана възраст
50 000+
необвързани
Wamba
3.
Wamba
Wamba
  • безплатна регистрация
  • популярен уебсайт
  • лесен за използване
21+
предпочитана възраст
38 000 000+
необвързани

Sexzona Мнения, рецензии и отзиви

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg
Оценка
8,0/10
17 000+ / 30+
Sexzona

Достъпност и функционалност: 8,5/10

Безопасност: 8,3/10

Структура на профила: 8/10

Потенциал за намиране на партньор: 7,8/10

Обслужване на клиенти: 7,8/10

Цена: 8/10

Sexzona Мнения, рецензии и отзиви

Тук сексът е на почит

Ами Sexzona си е буквално…. секс зона. Ако сте мислели, че името може би залъгва, то това определено не е така. Повечето потребители на сайта идват с идеята за бърз и лесен секс. Веднага след регистрацията началната страница се превръща в нещо като порно каталог, изобилстващ от мъжки и женски (че и по средата) тела. Вероятно мисълта, вече ви е дошла, но ще ви опровергая – профилите всъщност изглеждат наистина реални, но за това по-късно. Нека сме искрени, откъм функционалност, сайтът не предлага нещо ново или иновативно, но чарът му е другаде.

Бърза регистрация

Няма да имате оплаквания тук, регистрацията става лесно и бързо, без излишни подробности и лични данни. Трябва ви просто мейл, който да потвърдите. Добре ще е да си сложите и профилна снимка, но сайтът далеч не ви задължава, за разлика от някои други. Оттук нататък, можете веднага да разглеждате всички около 17 000 обяви в Sexzona. Да, по-скоро обяви, отколкото профили, защото в духа на сайта е потребителите директно да предлагат нещо с профилите си.

Опростен интерфейс

Външният вид на Sexzona безспорно ще отблъсне едни и грабне други. Всичко е изключително опростено, 90% от времето си ще прекарвате разглеждайки обявите в някоя категория. Също като останалото, и категориите в сайта са доста симплистични, без излишни фриволности: може да търсите мъже, жени, компаньонки, хомосексуални, бисексуални, двойки, травестити (да, това и мен ме изненада малко), садо мазо ентусиасти и хора, търсещи невинни запознанства.

Съобщения

Съобщенията в Sexzona са единственият начин да достигнете до друг потребител директно чрез сайта. Иска ми се да добавя, че компаньонките например често оставят и телефонния си номер, за да улеснят комуникацията.

Намиране по име

Ако търсите нещо конкретно, може дори да напишете името на потребителя и той ще ви излезе. Споменавам го, защото си струва да отбележим колко по user friendly е направен сайта от голяма част от конкуренцията си.

Поставяне на оценки

Sexzona има изградена рейтинг система, което ще рече, че може да поставяте оценката си за всеки профил, който пожелаете и всички ще я видят. Това си има и лоши страни обаче, защото някои недоброжелатели могат просто да наспамят ниска оценка и така вие да останете с грешно впечатление за качествата на някой потребител.

Sexzona Функции

Добавяне на снимки и описание

Да, в общи линии, това са нещата, които може да правите с профила си. Добавяйки разбира се и стандартните характеристики като ръст, тегло, пол, коса, очи, населено място и какво точно търсите.

Търсене на потребители

На пръв поглед стандартна, но като се замислите не чак толкова често срещана функционалност. За разлика от други сайтове обаче, от Sexzona са се погрижили да ни дадат възможността да преглеждаме профилите на всички потребители по категории, включая и дори по име.

Съобщения до всички

Точно така, за разлика от други места, тук може да пишете на който ви душа пожелае, вместо да пращате приятелства и да трепнете в очакване потребителя да ви приеме.

ТОП потребители

Сайтът разполага с отделна секция за най-оценявани и най-разглеждани потребители. Определено ще е полезно, ако искате да разграничите по-популярните и най-вече активни членове на общността.

Травестити и компаньонки

Реших да включа това тук, защото определено го смятам за интересно като за роден сайт. Имате възможността да разглеждате потребители, принадлежащи към една от тези категории. Това доста разширява мащаба на сайта, защото позволява създаването на общност от хора с по-специфични предпочитания.

Кой е на линия

Ако се вгледате, ще видите, че вляво имате прозорче, което упоменава кои потребители са на линия. Това е перфектната възможност да хванете активните потребители, за да не си губите времето с такива, които не са.

VIP обява за vip

Това е единственият платен дивидент в Sexzona. Това си има и предимства и недостатъци. От една страна всичко ви е безплатно, но от друга пък, парите ви сякаш губят своята стойност, защото няма какво да си купите с тях. Все пак, VIP обявата ви гарантира, че ще излезете най-отгоре на всяка една категория към която принадлежите. Само по себе си това далеч не е малко, защото гарантира, че всеки, който разглежда сайта най-малкото ще ви забележи.

Sexzona Цена за VIP акаунт

Безплатен акаунт

Регистрация
Търсене на други потребители по име
Достъп до всички обяви в сайта
Изпращане на съобщения
Добавяне на снимки в профила ви
Добавяне на видеоклипове в профила ви
Добавяне на интереси

30 кредита

1 лв

Обявата ви излиза на първо място в своята категория

70 кредита

2 лв

Обявата ви излиза на първо място в своята категория

150 кредита

5 лв

Обявата ви излиза на първо място в своята категория

Sexzona Плюсове и Минуси

Плюсове

Голямо количество обяви
Гарантирана анонимност
Използването на сайта е напълно безплатно
Достъп до всички потребители
Обхваща хора с различна сексуалност и самоопределяне

Минуси

Профилите са много, но повечето неактивни
Липса на по-напредничеви функционалности

Sexzona за потребителите

Плюсове

Лесен контакт с всички
Разкрепостени и отворени потребители
Опростена система, в която винаги знаете кое къде е
Screenshot

И накрая моето мнение за Sexzona

redactor
Eliska Kolarova
Главен редактор Lovino.bg

Sexzona е добро допълнение към българския пазар на сайтовете за запознанства. За съжаление обаче, макар да не е малка като за нашите стандарти, потребителската им база е в по-голямата си част неактивна. Това е и основният проблем на сайта, който го прави недотам конкурентоспособен спрямо други подобни родни изобретения. От друга страна, това означава по-малко конкуренция. Оставям на вас да решите как да гледате на нещата, но при всички случаи, регистрация в Sexzona няма да ви навреди с нищо, защото е напълно безплатна.

Sexzona Мнения и отзиви на потребителите

Всички отзиви (4)
Позитивни отзиви (3)
Негативни отзиви (1)
Ивелин, 22 години

Много готини мацки и най-хубавото е, че мога да ги гледам и да им пиша безплатно.

ДА 0 НЕ 0
Живко, 27 години

Пълно с проститутки и почти нито едно читаво момиче, което да ти се навие за без пари. Ако искате курва, това е вашето място, но ако търсите сериозни и взаимни отношения бягайте.

ДА 1 НЕ 0
Стоян, 26 години

Аз съм гей и обожавам това, че за разлика от много други платформи, в тази има специална графа за такива като мен, която между другото е и доста активна откъм хора.

ДА 0 НЕ 0
Демир, 24 години

Като жена имах супер много съмнения, очаквах да е пълно с разгонени и примитивни простаци. Останах обаче приятно изненадана от количеството нормални мъже тук. Дори успях да си уредя едно малко приключение с един страшен жребец.

ДА 0 НЕ 0

Може да сте чули за нас от

blitz.bg 24chasa.bg fakti.bg dnevnik.bg dnes.bg